Šta ne treba da govorite tokom seksa?

by | 3 Septembra, 2016

Šta je ono šta treba da uradite, a šta je ono što treba izbjegavati i kako da se ponašate u seksu – ova pitanja ne daju mira nekim ženama.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Danas otkrivamo šta ne smijete da govorite u krevetu sa muškarcem.

Kritikujete postupke svog partnera
Kritika ponekad donosi izvanredne rezultate, ali važno je da izaberete pravo vrijeme i mjesto. Ni u kom slučaju ne kritikujte postupke partnera tokom seksualnog milovanja. Ako vam bilo koji od njegovih postupaka donosi nelagodnost, trebalo bi da bude završen, ali bez prijekora. Raspravljanje o bilo kojoj partnerovoj grešci može se odložiti za kasnije, po mogućnosti ne u krevetu.

Upoređivanje sa drugim muškarcima
Poređenje sa bivšim može da obeshrabri čak i mačo muškarca, naročito ako su komentari u stilu: “I moj bivši je to radio ovako…” Ko želi da se takmiči sa slikom prošlosti, ili osjeća nevidljivo prisustvo nekog trećeg u krevetu?

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Diskutovati o veličini muškosti
Veličina muškog penisa – bez pretjerivanja, je goruća tema za većinu muškaraca. On vam nikada neće oprostiti komentar iz kategorije: “I to je – sve.” Ne pravite ishitrene zaključke u prvih 5 minuta susreta, dajte vašem čovjeku priliku da se pokaže u punom sjaju. Ne zaboravite, komentarišite veličinu, oblik i druge osobine samo u pozitivnom smislu. Ako ne postoji ništa dobro da kažete – bolje je ćutati.

Pretjerana pričljivost
“O, i mi smo danas sa djevojkama išle u kupovinu, i ja sam vidjela tako finu suknju… “, “Golica me kada me potapšeš po stomaku, previše sam osjetljiva. Sećam se kao dijete… “, “I onda hajde da vidimo šta ima na TV-u…” Pretjerana pričljivost u krevetu je užasno dosadna i odvraća od romantičnog raspoloženja. Ako želite da se ponovo sastanete ispod pokrivača sa ovim čovjekom, kontrolišite protok riječi. Da dijelite emocije i događaje iz dana iskoristite kafić ili kuhinju. Možete pričati nakon završetka intimnosti. Ali tokom seksa, takav razgovor samo ometa partnera.

IZVOR: ŽENSKI MAGAZIN