Najbolji antiage recept Elle Macpherson

by | 7 Novembra, 2016

Čuveni supermodel, australijska manekenka i glumica Elle Macpherson dokazuje da dama i u šestoj deceniji života žena može da izgleda savršeno i veoma zanosno. U nastavku vam otkrivamo kako ona to postiže…

https://www.instagram.com/p/BLQ_QHVg9Dq/

Elle, manekenka koju su zbog fantastičnog tijela mediji nazvali “The Body”, iako je zakoračila u šestu deceniju života, izgleda besprijekorno.

Iako više nije u manekenskim vodama i ima dvoje djece, i dalje izgleda tako da bi joj svaka žena pozavidjela. Ona sa svojim fanovima dijeli trikove i savjete kako uspijeva da održi mladolikost.

https://www.instagram.com/p/BL9QYAQgM28/

Elle je za časopis “Haute Living Miami” otkrila dvije navike, koje uz pravilnu ishranu, smatra najvažnijim za održavanje ljepote. Oni su jednostavni, besplatni i može da ih primijeni svako.

“Pijem tri litre vode dnevno i trudim se da svakodnevno spavam bar sedam sati. San je naš saveznik, tokom odmora telo se oporavlja a organizam oslobađa otrovnih materija”, kaže Elle.

https://www.instagram.com/p/BKmgWbwgagG/

Osim toga, priznala je i da redovno vježba kako bi bila zdrava, a trudi se i da što više vremena provede u prirodi.

“Trudim se da budem aktivna bar četiri sata dnevno, bez obzira da li je u pitanju šetnja prirodom, biciklizam, plivanje, planinarenje ili skijanje. Takođe, znam da mišićna masa propada s godinama, zato vjerujem u umjerenu količinu treninga s tegovima. Nakon što otrčim ili otplivam svoju turu, trudim se da svakoga dana odradim 15 minuta trbušnjaka ili sklekova”, objasnila je Elle.

IZVOR: ELLE.RS