J. Lo za “okrugli” rođendan dobila je luskuzni poklon!

by | 27 Jula, 2019

Američka pjevačica Jennifer Lopez proslavila je prije tri dana 50. rođendan. Njen zaručnik Alex Rodriguez, nekadašnja zvijezda bejzbola, za okrugli rođendan odlučio joj je darovati luksuzni poklon – skupocjeni crveni Porsche. 

Automobil modela 2019 Porsche 911 GTS Jennifer je odmah odlučila provozati. Početna cijena tog Porschea je 120.700 dolara te ima 450 konjskih snaga.

https://www.instagram.com/p/B0WQDJQAOIv/

Obožavaoci su je vidjeli kako sretna sjedi za volanom, a pored nje sjedi muškarac koji joj je auto i darovao. Prije nego što je svojoj budućoj supruzi poklonio rođendanski poklon, Alex je viđen kako pomno pregledava auto ne bi li sve bilo u najboljem redu za njegovu Jennifer.

Par je rođendan dive proslavio u Majamiju. Slavna pjevačica i najuspješnija latino zvijezda današnjice na svom se Instagram profilu pohvalila vatrenim snimkama zabave na kojem se vidi kako se sa zaručnikom i prijateljima jako dobro provodila u klubu.

“Od kad smo zajedno, ja se svakog dana osjećam kao da mi je rođendan. Hvala ti za tvoju strast i energiju, ti si mi vječna inspiracija, uvijek se trudiš biti najbolja što možeš”, napisao je Alex u objavi na Instagramu koju joj je posvetio za rođendan.

https://www.instagram.com/p/B0Wne7kAg3Z/?utm_source=ig_embed

” I sa 70 godina planiram ‘drmati’ scenom”, rekla je Jennifer prije deset godina.

Pjeva i pleše, vrti guzom u oskudnim trikoima koju je osigurala na više od 20 miliona evra, a nedavno je završila snimanje filma “Hustler” u kojem glumi striptizetu.

Ona je i poslovna žena, preduzetnica, dizajnerica odjeće, cipela i parfema, producentica i majka. Institucija, kako joj pratitelji pišu na društvenim mrežama. Zarađuje oko 40 miliona evra godišnje,  a njeno bogatstvo procjenjuje se na oko 350 miliona evra!

“Da sam sve koji su mi na početku karijere rekli da promijenim svoje tijelo, ne bih bila tu gdje jesam. Vjerujte u svoje snove i volite sebe takvi kakvi jeste”, često ističe Jennifer u intervjuima.

Odrastanje u tradicionalnoj latino porodici učinio je svoje. Hrabrost, strast i samouvjerenost vrijednosti su koje je usvojila od najbližih.

Izvor: 24sata.hr