Milka ohrabruje nježnost na svakom koraku

by | 20 Aprila, 2013

Lijepo veče u gradskim lokalima, kao i uvjek tokom vikenda kada je na svakom uglu atmosfera gotovo praznična. Ipak, čini se više nego ikada prije, momci i djevojke sjede odvojeno, svako sa svojim društvom i svojim temama. Iako vlada mišljenje, kako se u noćnom provodu parovi najlakše upoznaju, slika na koju se sve češće može naići govori upravo suprotno. Čak i parovi, vjenčani ili ne, zaboravljaju da pokazuju nježnost, a zapravo im je potrebno samo malo gurkanja da svoje emocije probude i prevedu u djela.

Vođena nebrojenim primjerima, Milka je došla na ideju kako da ovu sliku bar malo promijeni. Prethodnih nedjelja, Mlila promo timovi su posjećivali kafiće i klubove i uz ukus najfinije čokolade pružali ono što je ljudima prijeko potrebno: malo gurkanja i ohrabrenja da se usude da naprave prvi korak i pokažu nježnost.

Nedavno, Milka promo timovima su u pomoć pritekli voditeljica Šejla Cocalić i radio-voditelj Emir Cocalić, koji su jedne subote podsticali posjetioce restoran-kluba Opera, da se usude na prvi korak. Veselu atmosferu i neke od najzanimljivijih prvih koraka, Milka je podijelila i na svojoj Facebook stranici.

Bioskopske projekcije bile su obogaćene poklon čokoladama koje su Milka promo timovi dijelili posjetiocima, podsjećajući ih da je potrebno samo malo hrabrosti da pokažu ljubav svojoj boljoj polovini.

Ispred poslovnih zgrada, punih zauzetih ljudi koji su se predali poslu i možda zaboravili da podijele trenutak nježnosti sa voljenima, Milka timovi su dijelili čokolade sa porukom da se usude da ponovo urade nešto nježno samo za njih dvoje.

Uz pomoć Milka čokolada sa porukama nježnosti sklopljena su brojna poznanstva, a oni koji su već u paru su podstaknuti da učine zajedničke trenutke još nježnijim.

Sve novosti i druge zanimljivosti koje priprema Milka, možete pratiti na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/milka i biti među prvima koji će o tome saznati.