Arnold Schwarzenegger ponosno objavio da je postao deda

by | 11 Augusta, 2020

Bivši guverner Kalifornije i glumac Arnold Schwarzenegger postao je deda, a sretnu vijest podijelio je njegov sin Patrick na društvenim mrežama.

Njegova miljenica, Katherine Schwarzenegger objavila je fotografiju na kojoj drži za ruku svoje dijete i potvrdila kako je u njenu porodicu stigla djevojčica.

– Ne možemo biti sretniji no što smo sada – napisala je i otkrila kako je kćerki dala ime Lyla Maria. Katherine je rodila u bolnici St. John's u Santa Monici, a tamo je uz nju bio i suprug Chris Pratt. To je njihovo prvo zajedničko dijete, a sretnu vijest su od javnosti skrivali sve do sada.  Par i njihova porodica su sve do prije četiri mjeseca skrivali i Katherineinu trudnoću.

Ponosni djed za vrijeme gostovanja kod voditelja Jimmyja Fallona istaknuo je da će beba imati nevjerovatne gene.

– Razmisli o ovom na sekundu… u ovo su uključeni geni tri različite porodice. Tu su Kennedyji, Schwarzeneggeri i Pratti. Možemo napraviti bilo šta. Možemo otići i riješiti kubansku raketnu krizu. Možemo otići i trenirati dinosaure – rekao je Arnold.  Pratt i Katherine vjenčali su se prošle godine u junu na intimnoj ceremoniji u Montecitu. Pratt ima sina Jacka iz prvog braka s glumicom Annom Farris.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images