Kako pronaći idealnu nijansu ruža? Znamo jednostavan i zabavan trik

by | 13 Oktobra, 2022

Nerijetko mnoge žene ne mogu ni zamisliti da iz kuće izađu bez ruža, no idealnu nijansu nije baš uvijek jednostavno pronaći

Sigurno vam se više puta dogodilo i da pomislite da ste konačno uspjeli pronaći idealnu nijansu ruža, ali da se onda ispostavilo da vam ona uopšte ne stoji.  Međutim, ovom problemu bi sada mogao doći kraj, jer je jedna vizažistkinja odlučila sa nama podijeliti vrlo jednostavan trik.

Prema Lane, tajna pronalaženja besprijekorne nijanse ruža leži u vrhu prsta. Ona kaže da sve što treba da uradimo jeste da vrh prsta stisnemo, dok ne promijeni boju. Nijansa koju tada poprimi jeste ona koja će vam najbolje pristajati.

@emmarie_lane #stitch with @unbiden what do you think? Does this lipstick hack work? #lipstickhack #makeuptipsandtricks #lipstickday #makeuphackseveryday #greenscreenvideo ♬ AMAZING – Rex Orange County

U videu koji je objavila na TikToku pokazala je i kako treba to da uradite, a njen vrh prsta je, kada ga je pritisla, dobio boju crvenih bobica.

Pročitajte i… Uz ovaj beauty trik mogli bi postići najduže trepavice dosad!

S obzirom na to da ima dosta ruževa, počela je da bira nijanse za koje je mislila da najviše odgovaraju boji njenog stisnutog prsta.  Kada je nanijela prvi ruž na usne, boja je bila neutralno ružičasta, pa je pristajala njenoj boji kože.

ljepotaizdravlje.ba

Wand_Prapan / iStock / Getty Images Plus