Ako volite decentne manikure onda ćete rado probati micro french

by | 6 Novembra, 2023

Micro french manikuru karakterizira bazni lak u neutralnoj nijansi i supertanki vrh u boji

Za one koji još nisu upoznati sa ovom manikurom koja će vladati i tokom jeseni, micro french manikura moderna je izvedenica popularnog francuskog stila ukrašavanja noktiju. Glavna razlika između njih je debljina linije na vrhu nokta. Za razliku od klasične francuske manikure, u novoj je verziji vrh nokta obojen supertankom linijom koja se sa strane blago sužava. I rijetko kad je bijele boje.

Ova manikura nije prikladna samo za kratke nokte. Duži nokti mogu eksperimentirati s različitim teksturama i efektima. Možete prilagoditi trend prema svojim željama s beskonačnim varijacijama i kombinacijama boja, tako da vam nikada neće ponestati novih lookova koje možete isprobati s ovim stilom.

Krajnji rezultat je bezvremenski, što znači da ih možete nositi svaki dan i u posebnim prilikama. Micro french možete napraviti i sami i nositi ga na prirodnim noktima, a jednako dobro izgleda i ako je napravljen trajnim lakom ili gelom. Izdvojili smo 10 prijedloga koje ćete vrlo rado sačuvati za naredni odlazak na manikuru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nailpro (@nailpromagazine)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emma Melia (@emmamelianails)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amber (@amberjhnails)

Blueberry milk – decentna manikura koja je osvojila društvene mreže

ljepotaizdravlje.ba

Instagram