5 kratkih frizura koje stalno viđamo na stiliziranim ženama

by | 5 Jula, 2024

Primjetili smo da se sve više omiljenih evropskih influencera odlučuje za kratke frizure ovog ljeta, i definitivno su nas potaknuli da razmislimo o promjeni frizure

Ako razmišljate o skraćivanju frizure za predstojeću sezonu, imate sreće jer smo protekle sedmice pregledali Instagram i zabilježili najveće trendove kratkih frizura koje viđamo kod stiliziranih žena širom Evrope.

Nije iznenađenje da su bob frizure među najpopularnijim stilovima, ali postoji mnogo različitih načina kako možete nositi ovu frizuru ovog ljeta. Ali, tu su i drugi stilovi, pa ako razmišljate o još kraćoj frizuri, možda je pixie frizura pravi izbor za vas. Bez obzira na vašu preferenciju, ovdje ćete pronaći mnogo inspiracije…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mv (@mv.tiangue)

Italijanski bob

Prvi trend je italijanski bob. Ovo je stilizirani pristup vašoj uobičajenoj bob frizuri, često s više pokreta za bujnu i voluminoznu završnicu. Ovaj trend kratkih frizura budi u nama vibre starog Hollywooda.

Blunt micro bob

Ako želite nešto malo kraće, onda pozdravite blunt micro bob. Primjetili smo ovaj stil na Instagram profilima omiljenih evropskih influencera, i ne možemo poreći koliko je šik.

Pixie

Ako vam bob frizura nije po volji, zašto ne biste probali pixie frizuru? Ovaj svestrani stil idealan je za one od vas koji žele jako kratku frizuru ovog ljeta.

Francuski bob

Jedan od naših omiljenih evropskih trendova kratkih frizura definitivno je francuski bob. Ovaj besprijekorni stil često je karakteriziran oštrim krajevima i opuštenim valovima.

Slojeviti bob

 

View this post on Instagram

 

A post shared by pia mbd (@pia_mbd)

Na kraju, pozdravite slojeviti bob. Ovo je još jedna popularna kratka frizura koja će dodati prekrasan pokret kosi.

ljepotaizdravlje.ba

Instagram