Bijele haljine dobro izgledaju uz sve, ali uz ove boje cipela izgledat ćete posebno chic

by | 5 Jula, 2024

Ljeto je ovdje i napokon je vrijeme da vaša kolekcija bijelih haljina uživa u suncu. Iako je bijela neutralna boja i jedna od najlakših za kombinovanje s drugim bojama, postoje određene boje koje izgledaju više chic uz bijelu nego druge, što se definitivno odnosi i na cipele

Iako ćete teško pronaći boju cipela koja ne ide uz bijelu haljinu, smatramo da postoji pet boja koje savršeno balansiraju svježinu i eleganciju. Možda možete pogoditi neke, ali neke su možda manje očigledne.

Nastavite čitati da biste vidjeli koje boje cipela najbolje idu uz bijele haljine.

#1 Crvena boja

Trend crvene boje nastavlja cvjetati ovog ljeta, a uticajne osobe biraju upravo crvene cipele kao svoj modni izbor. Balansirajući svježu energiju bijele haljine, kombinacija s crvenim cipelama dodaje ženstveni dodir na jednostavan i nosiv način.

#2 Crna boja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Mun (@andi_mun)

Nema kombinacije haljine i obuće koja je tako chic i klasična kao bijela haljina u kombinaciji s crnim cipelama. Elegantno, svestrano i stvarajući glatki kontrast, ova klasična kombinacija je nešto što će se često nositi tokom ljetnih mjeseci.

#3 Zelena boja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily (@emswells)

Trend boje masline uzima maha ovog ljeta, i smatramo da je jedna od najchic nijansi za kombinovanje s bijelom tokom najtoplijih mjeseci.

#4 Bijela boja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa)

Ništa ne odzvanja riječ ljeto poput potpuno bijelog izgleda, zbog čega kombinacija bijelih cipela i bijele haljine nikada neće dosaditi.

#5 Neutralni tonovi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Uravnotežite svijetlu bijelu nijansu s klasičnim neutralnim tonom i uparite svoju omiljenu bijelu haljinu s elegantnim cipelama u neutralnoj boji.

ljepotaizdravlje.ba

Instagram