Gwyneth Paltrow: Udaja je moja najbolja odluka

by | 6 Jula, 2013

Iako Gwyneth Paltrow i Chris Martin vrlo rijetko u javnosti govore o svom privatnom životu i braku, glumica je u intervjuu za magazin “Good Housekeeping” odlučila da otkrije neke detalje koji nisu vezani za njenu karijeru.

Na pitanje koja je najbolja odluka koju je donijela u životu, Gwynet je kratko odgovorila: “Udaja za mog supruga“.

Glumica je pričala i o njihovoj djeci, devetogodišnjoj Apple i sedmogodišnjem Mosesu, priznavši da su oni njen najveći dosadašnji uspjeh. Imala sam mnogo sreće i dobila sam dvoje zdrave djece. Uživam u njihovom odrastanju i posmatranju ovo dvoje nevjerovarnih bića dok postaju ono što jesu“, rekla je ona.

Oskarovka je istakla da njen savršen dan podrazumijeva druženje sa porodicom, a večera sa njenim preminulim ocem joj je jedna od najdragocjenijih uspomena.

Najviše volim da subotom ujutru odspavam malo duže i onda da provedem lijenj dan sa svojom porodicom, kuhajući, smijući se i družeći se“, rekla je Gwyneth prije nego što se prisetila dragih porodičnih trenutaka: “To je bila jedna večera sa cijelom mojom porodicom. Moj tata je još uvijek živ, a tu su bile i moji baka i djeda. Išli smo u posjetu mom bratu koji je studirao u Nju Orleansu“.

Izvor: Life Content
Foto: Sipa