Ove poznate dame imaju jedan zajednički porok – cigarete

by | 12 Januara, 2014

Broj pušača se u posljednjih nekoliko decenija smanjio, ali je pušenje i dalje veoma raširena navika. Neke poznate ličnosti robuju ovoj navici, ali izbjegavaju da je iznesu u javnost zbog negativnog efekta koji mogu ostvariti na svoje fanove i zato što se plaše da to može imati loše dejstvo po njihovu karijeru. Ove poznate ličnosti ne mogu da ostave pušenje.

kejt mos

1) Adele

Adele se danas smatra jednom od najtalentovanijih pjevačica na svijetu. Zato iznenađuje činjenica da je ona, sa onakvim glasom, pušač. Čak je 2011. godine izjavila da joj je cigareta najdraža stvar na svijetu.

2) Kate Moss

Kate Moss je jedan od najpopularnijih modela na svijetu, prepoznatljiva po svojoj ljepoti i vitkoj figuri. Svoju figuru je održala sve ovo vrijeme zahvaljujući pušenju sa kojim ne može da prestane. Viđena je kako uživa u nikotinu na aerodromu, a priča se da u jednom satu popuši i do četiri cigarete.

3) Kelly Osbourne

Kelly je smršala zahvaljujući tome što se hranila kao vegan već godinama. Ona je poznata kao zagovornik zdrave ishrane, ali bez obzira na to, i dalje redovno puši.

4) Lana Del Rey

Lana Del Rey je zvijezda u usponu poznata po svom retro stilu oblačenja. Ona je viđena kako puši, a sa cigaretom se pojavila čak i na promotivim fotografijama, što na neki način upotpunjuje njen cjelokupni imidž.

5) Kate Winslet

Kate Winslet je jako cijenjena glumica prepoznatljive ljepote. Ona je jedna od holivudskih zvijezda koje odbijaju da idu na plastičnu operaciju, što njenoj ljepoti još više podiže cijenu. Ipak, posljednjih godina je mnogo puta fotografisana kako puši u javnosti.

6) Gwyneth Paltrow

Gwyneth je poznata po tome što je neverovano stroga po pitanju ishrane i vježbanja. Ipak, poznato je i to da ona s vremena na vrijeme puši. Na taj način narušava sliku osobe koja može biti uzor. Ona je u magazinu „Harper Bazaar“ priznala da jednom nedjeljno popuši jednu cigaretu.

7) Jessica Alba

Jessica je kreirala „The Honest“ kompaniju, koja koristi organske materijale koji su zdravi za dječiju kožu. Ona je zagovornik pripodnih sastojaka koji ne sadrže toksine, ali bez obzira na to,prošle godine se na nekoliko fotografija pojavila sa cigaretom.

Izvor: Žena Blic

Foto: Fame