Pileći mafini sa povrćem
Pileći mafini sa jajima i povrćem su sjajan izbor za one koji svoju ishranu nastoje da obogate proteinima. To je ukusan i jednostavan obrok koji ...
Sastojci:
Način pripreme:
1. Isjecite patlidžan i tikvica na kockice, ali prvo uklonite unutrašnjost sa sjemenkama. Ispržite kockice u tiganju s maklo maslinovog ulja. Nakon što ih izvadite, začinite ih limunovim sokom, solju, biberom i maslinovim uljem. Dodajte klice i ponovo začinite solju, biberom i maslinovim uljem, ako je potrebno. Promiješajte.
2. Uz dno i stranice malih posuda stavite providnu follju. Rasporedite kriške
dlmljenog Iososa po strancama, ali krajeve ostavite slobodne da biste mogli da
preklopite. Sipajte smjesu od povrća i preklopite ribom. Zamotajte posudice u foliju i stavite u frižider.
3. Za sos u posudi pomiješajte dve vrste pavlake, uz Iagano miješanje. Dodajte sitno
seckcanu mirođiju i listove divljeg celera. Začinite solju, biberom i maslinovim uljem.
4. Raspakujte bombice i stavite ih na tanjir. Ukrasite šparglama, isječenm po dužini i
prelijte sosom od pavlake sa začinima.
Još zanimljivih i ukusnih jela možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici 24Kitchen Serbia!
Izvor: 24Kitchen