Nur Fetahoglu preplakala Mustafinu smrt u “Sulejmanu Veličanstvenom”

by | 15 Maja, 2014

Iako se često kaže “to je samo film” ili “oni glume”, izgleda da nisu sve zvijezde otporne na snažne emotivne scene. Tako je junakinja “Sulejmana Veličanstveng”, seriju koju svaki dan od 21h možete pratiti na OBN televiziji, priznala da je veoma teško podnijela trenutak kada je u seriji ubijen njen “sin” princ Mustafa (Mehmet Gunsur).

230677535

“Suze koje ćete vidjeti na Mahidevraninom licu kada budete gledali tu epizodu nisu gluma. One su moje. Scenu smo snimili u dahu, jer su emocije koje su me preplavile u tom momentu bile suviše snaže, pa samim tim i stvarne. Osjetila sam Mahidevraninu bol, gledajući Mustafinu smrt njenim očima. Ona je upravo ostala bez sina, a ja sam se zapitala kako bih se ja osjetila da mi se dogodilo isto. Kako je djete moj dugo priželjkivani san, činjenica da bih mogla da ostanem bez njega, duboko me je potresla, i nisam mogla da zadržim suze”, opisala je buru emocija lijepa glumica koja je nedavno uhvaćena kako razmijenjuje nježnosti sa Serkanom Altunorakom, koji u “Sulejmanu” glumi ratnika Jahju Tašlidžaliju.

Serkan-Altunorak

Glumački par nekoliko puta je viđen na romantičnoj večeri u jednom istanbulskom restoranu, ali njih dvoje, naravno, tvrde da su samo bliski prijatelji.