Da li ste isprobali ovaj anti-age trik s korektorom?

by | 10 Augusta, 2024
Da li ste isprobali ovaj anti-age trik s korektorom? Glumica preko 40 godina našminkana

Šminka nam pomaže da unaprijedimo naš izgled, a ovaj anti-age trik s korektorom je prava stvar za žene koje žele da sakriju svoje prave godine

Generacija Z možda tvrdi da je korektor stvar prošlosti, ali žene u svojim četrdesetim i pedesetim godinama sigurno se neće lako od njega oprostiti, a dokaz za to je novi popularni anti-age trik s korektorom.

S godinama se pravila šminkanja mijenjaju kako se mijenja i naš izgled, a make-up nam može pomoći da vizualno unaprijedimo svoj izgled i postignemo mladenački sjaj s nekoliko jednostavnih poteza.

Dok korektor u dvadesetima često služi za prikrivanje bubuljica i posljedica neprospavanih noći, u kasnijim godinama može postati moćan alat za postizanje anti-age efekta.

Anti-age trik s korektorom zasigurno je vrijedan isprobavanja

Ovaj trik s korektorom, poznat na društvenim mrežama, može vam značajno poboljšati izgled ako se pravilno primijeni.

Postupak uključuje nanošenje korektora u obliku tri trokutića: jedan uz oko, drugi uz nos, i treći uz usta. Nakon toga, korektor se dobro blenduje kako bi se stopio s ostatkom šminke i stvorio efekt liftinga lica na suptilan način.

Važno je odabrati pravi korektor za ovaj anti-age trik. Korektori s gustim, mat teksturama mogu istaknuti nepravilnosti, stoga je najbolje koristiti lagane tekuće korektore s jakim pigmentom i dobrom moći prikrivanja, ali bez guste teksture. Korektori s četkicom ili spužvicom su odličan izbor za žene u četrdesetim i starijim godinama.

Zašto ovaj anti-age trik s korektorom djeluje

Ovaj make-up savjet usmjeren je na područja na kojima ženama prirodno opada tonus kože, kao i na zone koje izgledaju upaljeno i crveno, što može činiti da koža izgleda umorno i zrelije.

Da biste osigurali pravilnu primjenu ovog trika, pratite detaljna uputstva video vizažistice Erice Taylor.

ljepotaizdravlje.ba

Gerald Matzka/Stringer/Getty Images Entertainment