Trend smeđih cipela će biti vaša najvažnija kupovina ove jeseni

by | 11 Augusta, 2024
Trend smeđih cipela će biti vaša najvažnija kupovina ove jeseni: Smeđe štikle

Kako se bližimo početku jeseni, primijetili smo da smeđa boja polako ulazi u kolekcije cipela onih čiji stil pratimo. Trend smeđih cipela obećava da će ova jesen biti mnogo stylish

Umjesto jednostavnih crnih modela, ove jeseni modna scena se odlučuje za trend smeđih cipela koje su elegantne i daju bogatiji vibe vašim cipelama. Bilo da se radi o sofisticiranim baletankama, retro-inspiriranim patikama ili trendi sandalama, smeđi trend cipela trenutno dominira novim kolekcijama.

Zašto je trend smeđih cipela zavladao?

S toplim podtonom, ova uzvišena nijansa dobro se uklapa s mnogim bojama koje dominiraju jesenjim garderobama. Smeđe cipele odlično se slažu s plavim farmerkama, pružajući svjetliji izgled od crnih, a također se savršeno kombiniraju s krem, rozim, senf i zlatnim nijansama. Vjerojatno nije iznenađenje što se prošlogodišnji veliki pomak prema smeđim tonovima ponovno pojavljuje s dolaskom hladnijeg vremena – ova klasična nijansa, koja je dugo bila zanemarena, ponovno je u fokusu modnih trendsetera i ostaje prisutna kroz sve sezone, čak i tokom ljeta.

Željeći da osvježimo svoju kolekciju cipela za novu sezonu, krenuli smo u potragu za smeđim trendovima cipela koji zaslužuju mjesto u našem ormaru.

Nastavite čitati da biste otkrili smeđe trendove cipela koje trebate znati ove sezone.

Modna inspiracija za trend smeđih cipela

Smeđe baletanke

Smeđe baletanke su trend cipela koji su modni entuzijasti tiho usvojili ove sezone. One izgledaju svjetlije i svježije u odnosu na crne baletanke, a trend smeđih baletanki nastaviće se i tokom jesenjih mjeseci.

Smeđe sandale

Učini uslugu kraju ljeta 2025. i nabavite par smeđih sandala već sada. Ne samo da će ovaj trend dominirati ulicama od ove godine do sljedeće, već su ovogodišnje ponude jednostavno previše dobre da ih propustite.

Smeđe loaferice

Trend smeđih loafers već počinje da se pojavljuje ove sezone, i inspirisani smo da se pridružimo ovom trendu. Od tamnih mahagonija do svijetlih latte nijansi, smeđe boje nude veću stilsku svestranost u odnosu na crnu ili mornarsko plavu. Odlično se uklapaju s toplom paletom boja poput crvene, žute i bež, pa su smeđe loafers prirodan dodatak većini jesenjih kombinacija.

Smeđe brodske cipele

Trend brodskih cipela pristao je ovog ljeta, a modni entuzijasti su potpuno za njega. Birajući svoje parove u tamnosmeđim nijansama, smeđe brodske cipele su ovog ljeta veliki hit koji će dominirati i većim dijelom jeseni.

Smeđe štikle

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Kako se udaljavamo od ljetnih stilova, smeđe štikle su jednostavan način da osigurate da vaš outfit izgleda elegantno i u skladu s novom sezonom. Odaberite elegantne štikle s šiljastim vrhom za večernje prilike ili nosite trendi mule modele dok je vrijeme još uvijek toplo.

Smeđe patike

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARILYN (@nlmarilyn)

Od Adidasovih SL72 do Nikeovih toplih smeđih Cortez patika, trend smeđih patike je u punom procvatu i ne nedostaje stilova za kupovinu.

ljepotaizdravlje.ba

Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment