Jakne bez kragne čine svaki outfit skupocjenim

by | 15 Septembra, 2024
Jakne bez kragne čine svaki outfit skupocjenim

Najbolje vrijeme za kupovinu jakne je pred jesen, a jakne bez kragne su hit ovog sezonskog trenda koji svaki outfit čini sofisticiranim

Suprotno popularnom vjerovanju, najbolji trenutak za kupovinu jakne nije zima. To su sedmice koje prethode jeseni. Jesenska promjenjivost vremena često nas dovodi do situacije da izađem iz kuće u slatkom outfitu, ali se osjećamo hladno.

Vremenske prilike od 10 do 20 stepeni celzijusa su teške za oblačenje, ali na sreću, pronalazimo modnu radost zahvaljujući jednostavnom, sofisticiranom kroju jakne koji nas podsjeća na staru aristokratiju: jakne bez kragne.

Jakne bez kragne su totalni hit

Trend jakni bez kragne ove jeseni je jedan od naših omiljenih posljednjih dana zbog svojih beskonačnih mogućnosti. Quilted jakne, tweed blejzeri i isprane kožne jakne se odlično slažu sa bilo čim. Za tradicionalnije stilove, preppy East Coast Americana izgled savršeno se uklapa u trenutni trend tihe luksuznosti.

Ispod, istražite nekoliko naših omiljenih jakni bez kragne, uključujući nekoliko načina kako ih stilizovati. Ove jakne ne samo da dodaju sofisticiranost svakom izgledu, već i omogućavaju svestranost u oblačenju tokom prelaznih perioda. Savršene su za stvaranje elegantnih, ali i udobnih kombinacija koje odgovaraju promjenjivom jesenjem vremenu.

Kroz njih, možete lako postići da svaki outfit izgleda kao da je inspirisan modom visoke klase, uz minimalan trud. Uživajte u pretraživanju i odabiru savršenih jakni koje će unaprijediti vaš garderober i dodati dašak sofisticiranosti vašim dnevnim kombinacijama.

Jakne bez kragne: Inspiracija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna LaPlaca (@anna__laplaca)

Kožna jakna bez kragne u kombinaciji s maksi suknjom i bodijem stvara sofisticiran i moderni izgled, savršen za prelazne sezone.

Strukturana jakna bez kragne u kombinaciji s ravnim farmerkama pruža savršen balans između sofisticiranosti i ležernog stila.

Tweed ili vunena jakna bez kragne uz tamne farmerke stvara elegantan i klasičan izgled, idealan za sofisticirane dnevne kombinacije.

ljepotaizdravlje.ba

Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment