Rihanna je unijela butter yellow trend noktiju u jesen

by | 18 Septembra, 2024
Rihanna je unijela butter yellow trend noktiju u jesen

Rihanna je unijela butter yellow trend u jesen s elegantnom Jacquemus haljinom na događaju za Fenty Hair u Londonu

Kada pomislite na jesenske manikure, vjerojatno zamišljate tamne i misteriozne boje. Čokoladno smeđa ili boja trešnja obično su izbor. Ali butter yellow nokti ? To gotovo viče proljeće! Ne prema Rihanni.

Butter yellow trend noktiju

Šta god Rihanna nosi, neizbježno će biti u trendu, ali obično ne slijedi tradicionalni ciklus trendova. Dakle, hipotetski, ako bi pjevačica nosila butter yellow nokte tri sedmice u septembru, proglasili bismo da je taj ljetni blijedi žuti ton, zapravo, ostao relevantan za jesen. I ona je to upravo i učinila.

Čak i uz uzbuđenje oko Emmyja i međunarodnih modnih sedmica, Rihanna može proći kroz šum i privući pažnju svojim street style izgledom. Osnivačica brenda Fenty organizovala je događaj za Fenty Hair u Londonu i pojavila se u prilagođenoj butter yellow žutoj Jacquemus haljini s odgovarajućom manikurom, oživljavajući boju za jesen.

Trend maslinastih noktiju stvarno je došao u prvi plan tokom ljeta, s bojom koja se pojavljivala na slavnim osobama kao što su Kendall Jenner, Selena Gomez i Jennifer Lopez. Rihanna je trend predstavila na jednostavan, ali sofisticiran način, u pravom RiRi stilu. Njezini kratki nokti bili su obojeni u klasičnu butter yellow nijansu i završeni gotovo neprimjetnim slojem sjaja. Ako se pažljivo pogleda na slikama, nokti imaju dodir chrome sjaja koji im daje biserno reflektirajući izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FENTY HAIR (@fentyhair)

Butter yellow trend aktuelan je i u jesen

Nakon što je preuzela iz Jacquemusove kolekcije za jesen/zimu 2024, Rihanna je uskladila svoju manikuru s prilagođenom haljinom u blijedo žutoj boji brenda koja se stapa s njenim ramenima. Haljina ukrašena perjem imala je siluetu udobnog ogrtača koji je kombinirala s zlatnim pumpama i bez dodataka.

Za glamur, nosila je kosu razdvojenu sa strane u labavim, sjajnim kovrdžama, sličnim stilu koji je predstavila na New York Fashion Weeku. Zadržala je svoje signature trikove, poput trepavica i malo sjajnog sjenila, a izgled je završila crvenim sjajem za usne.

Naša muza za manikuru je progovorila, i garantujemo još tri sedmice ljetnih noktiju.

ljepotaizdravlje.ba

Mike Coppola/Getty Images Entertainment