Novi trend u šminkanju jeseni 2024: Svi su opsjednuti njime

by | 29 Septembra, 2024
Novi trend u šminkanju jeseni 2024

Novi trend u šminkanju jeseni 2024: Lowlighter! On nudi prirodan, „osvijetljen iznutra“ izgled bez sjaja. Idealno za minimalistkinje koje žele blistav ten

U svijetu šminke, trendovi se stalno mijenjaju, a nakon godina dominacije sjajnih highlightera, nova zvijezda se pojavila – lowlighter. Ovaj inovativni proizvod donosi suptilnu, prirodnu svjetlost koja ističe ljepotu kože bez intenzivnog sjaja.

Fokusirajući se na lit from within efekt, lowlighteri koriste nježne formule koje posvjetljuju ten i daju mu zdrav izgled. Savršeni su za minimalistice koje žele osvježiti svoj izgled, istovremeno naglašavajući prirodne crte lica. Otkrijte kako ova nova era šminke redefinira pojam blistave kože!

Novi trend u šminkanju jeseni 2024: Lowlighter

Lowlighter je novi hit u svijetu šminke koji se pojavljuje kao odgovor na sveprisutne highlightere. Dok su highlighteri često prepuni sjajnog glittera i sitnog shimmera, lowlighteri su suprotni. Njihova glavna svrha je stvaranje prirodnog, „osvijetljenog iznutra“ izgleda, kao da ste obasjani mekim svjetlom svijeće.

Lowlighteri to postižu korištenjem korektora koji neutraliziraju tamne mrlje ili rumenila koja bluruju kožu i dodaju blagi flush. Primjer je Megan Fox, koja se nedavno pojavila s Rodial Banana Lowlighterom, bez ikakvog shimmera, ali s podočnjacima koji izgledaju nevjerojatno svijetli.

Novi trend u šminkanju jeseni 2024: I brendovi se okreću ovom trendu

Brendovi su se također uključili u ovaj trend. Rodial nudi kolekciju lowlighter korektora za različite tonove kože, dok je Danessa Myricks Beauty nedavno lansirala Yummy Skin Blurring Balm Powder Lowlighters, rumenila koja daju blistav izgled bez sjaja.

Lowlighter predstavlja uzbudljivu promjenu u svijetu šminke, nudeći alternativu tradicionalnim highlighterima koja je suptilnija i prirodnija. Ovaj trend idealan je za sve koji teže minimalističkom izgledu, a istovremeno žele postići svjež i zdrav ten.

S formulama koje posvjetljuju kožu bez dodatnog sjaja, lowlighteri omogućuju korisnicima da istaknu svoju prirodnu ljepotu. Kako se šminka razvija, lowlighteri će zasigurno zadržati svoje mjesto kao ključni proizvod za stvaranje onog željenog “osvijetljenog iznutra” efekta.

Dakle, lowlighteri su idealni za minimalistkinje koje vole izgled osvijetljene kože bez sjaja.

ljepotaizdravlje.ba

Vittorio Zunino Celotto/Getty Images Entertainment