Nokti u boji cimeta idealni su za jesen

by | 29 Septembra, 2024
Nokti u boji cimeta idealni su za jesen

Zaboravite cherry girl ljeto! Ove jeseni, nokti u boji cimeta su bogata nijansa laka za nokte koji donose toplinu i eleganciju

Cherry girl trend je prošao – jer je službeno započela jesen cinnamon spice girl. S njom dolaze terakota tonovi bronzera, ugodni gourmandski mirisi, make-up za oči u bojama bundeve i tamne, tople manikure.

Nijanse u boji cimeta su trenutno vrlo popularne. Razmišljajte o hrđastim smeđim, začinjenim narandžastim i tostiranim amber tonovima.

Hailey Bieber nedavno je otvorila sezonu hladnijih mjeseci s manikurom u nijansi karamele, pokazujući da je savršen uzorak za vašu jesenju inspiraciju.

Nokti u boji cimeta: Trend koji vlada ove jeseni

Da biste ispravno nosili ovu sezonu, možete je uključiti u omiljene dizajne, poput francuskih vrhova, aura noktiju, ombré ili polumjeseca – ili jednostavno nositi kao jednobojnu manikuru.

Alternativno, možete preskočiti salon i posegnuti za lakom za nokte u boji cimeta kako biste sami isprobali trend kod kuće. U svakom slučaju, nastavite čitati za vaš ultimativni vodič za jesenju manikuru u stilu začina cimeta.

Nokti u boji cimeta koje vrijedi isprobati

Velvet set

Neka vaši cimetasti nokti budu još privlačniji s baršunastim završetkom koji se predivno presijava na svjetlu. Ova manikura isijava dekadenciju.

Glazed nokti u boji cimeta

Kada ste u nedoumici, dodajte chrome završetak svojim cimetastim noktima. To je poput cider donuts.

3D dizajn

Da biste učinili svoju začinjenu manikuru doslovno upečatljivijom, tražite 3D detalje kao što su uvijeni akcentni nokti u ovoj milky chai manikuri.

Maximalistički san

Neki ljubitelji manikura usvajaju stav “više je više” za svoje nokte, a ovaj cimetasti set sa krom akcentima — sa aura dizajnom na nekim noktima — je savršen izbor za jesen.

Sjajna ombré manikura

Okrenite klasične francuske vrhove naopačke s cimetastim ombré dizajnom, koji je još ljepši uz suptilni sjaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beauty HQ (@_beautyhq)

ljepotaizdravlje.ba

Dasha_Romanova/iStock/Getty Images Plus