Mouse haircut: Nova frizura koja osvaja ovu jesen

by | 9 Oktobra, 2024
Mouse haircut: Nova frizura koja osvaja ovu jesen

Otkrijte mouse haircut, slatku i svestranu frizuru. Mouse haircut je nova frizura koja osvaja ovu jesen donosi šarm i udobnost za hladnije dane

U svijetu frizura, trendovi se neprestano mijenjaju, a nova zvijezda se pojavila: mouse haircut. Ova slatka i neupadljiva frizura kombinuje lagane slojeve s punom ‘70s šiškom, donoseći savršen balans između šarma i elegancije. Idealna za jesen, mouse haircut pruža udobnost i prilagodljivost, čineći je savršenim izborom za različite stilove.

Šta je mouse haircut, nova frizura koja osvaja ovu jesen?

Mouse haircut slijedi isti trend kao i nijansa mišićasto plave kose koja također postaje popularna ove sezone. Neupadljiva je i skromna, ali to ne znači da nije potpuno privlačna.

U suštini, to je vrlo lagano slojevita midi ili duga frizura, uparen sa punom ‘70s šiškom, koja seže do trepavica i okvirno oblikuje lice, dajući frizuri stidljivu energiju djevojke iz komšiluka, uz malo zavodljivosti. I dok nije glasna poput mega slojevitih i razbarušenih frizura, okvir koji pruža uzdiže svaki izgled i odgovara raznim stilovima, bilo da idete na preppy, glamurozni, grunge ili klasični look.

Zašto odabrati mouse haircut?

Mouse haircut ima Taylor Swift kao jednu od svojih najistaknutijih frizura. Održavala je svoju frizuru konzistentnom tokom gotovo 21-mjesečne turneje, a činjenica da je odgovarala svim različitim erama Taylor samo pokazuje koliko je svestrana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Kako nositi mouse haircut?

Da bi se uskladila s neupadljivim oblikom, najbolje je nositi je labavo stilizovanu i uparenu sa vašom prirodnom teksturom, bilo da je to polu-pravu, valovito ili kovrdžavo. Iako smo je vidjeli i u voluminoznom i feniranom izdanju, ako želite nešto malo glamuroznije.

Nova frizura koja osvaja ovu jesen: Inspiracija za mouse haircut

Fenirana mouse haircut

Ručno sušena mouse haircut

Kovrdžava mouse haircut

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirian Quadros (@mimenqua)

Midi mouse haircut

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josefine Vogt (@josefinevogt)

Voluminozna mouse haircut

Čokoladna mouse haircut

Mišićasto plava mouse haircut

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Mouse haircut sa strane

Pun, lepršavi mouse haircut

ljepotaizdravlje.ba

Roy Rochlin/Stringer/Getty Images Entertainment