Otkrijte boju čokoladna trešnja: Nova boja kose 2024.

by | 11 Oktobra, 2024
Nova boja kose 2024.

Nova boje kose 2024. je čokoladna trešnja. Otkrijte čokoladnu trešnju – spoj tamne brinete i živopisne trešnje, savršena za osvježenje izgleda

“Čokoladna trešnja” je najnovija boja kose koju obožavamo. Ova ukusna nijansa predstavlja savršeni spoj između tamne čokoladne brinete i živopisne crvene u nijansi trešnje.

Nova boje kose 2024. je čokoladna trešnja

U posljednje vrijeme, inspiraciju za trendove šminkanja često pronalazimo u hrani – razmislite o “paradajz djevojci” sa njenim zagrijanim narandžastim rumenilom ili trendovskim sočnim ljubičastim usnama ove jeseni. No, inspiracija za boju kose dolazi iz kulinarstva već duže vrijeme. Najnovija “hrana” koja je postala viralna u svijetu boja kose? Čokoladna trešnja.

Ova nijansa je jednako ukusna kao što zvuči, pružajući bogatu kombinaciju između duboke čokoladne brinete i vibrantne crvene u boji trešnje. Nije tako svijetla kao nijanse fox red koje smo nedavno primjetili, niti jarke bakrene boje koje obično dominiraju u ovo doba godine. Ova nijansa je bogata, hrabra i sigurno će dodati dašak uzbuđenja vašoj kosi, posebno ako ste već brineta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

„Ova bogata trešnja privlači pažnju svojim dubokim, luksuznim tonovima koji podsjećaju na zrele trešnje u berbi“, kaže Joe Hill, međunarodni tehnički menadžer za boje kose u Avedi. „Sjajni, valoviti pramenovi prikazuju precizno postavljanje ove privlačne boje, isijavajući energiju i strast“, dodaje. Zamislite tamne trešnje u sirupu koje se koriste u koktelima kao vašu ultimativnu inspiraciju za ovaj trend.

Ako ste spremni da se odlučite za ovu nijansu, pripremili smo inspiraciju za čokoladno trešnju boju kose koju možete ponijeti sa sobom u salon. Od bogatih, sjajnih pramenova koji će osvježiti vaš izgled, do nježnih balayage tehnika koje će dodati dimenziju vašem stilu, opcije su brojne.

Bilo da se odlučujete za potpuno obojenu kosu ili suptilne naglaske, čokoladna trešnja je savršen način da osvježite svoj izgled ove jeseni. U kombinaciji sa pravilnom njegom, ova boja će zadržati svoj sjaj i privlačnost, čineći vas pravom zvijezdom svakog izlaska.

Nova boje kose 2024; Inspiracija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tai Simon (@lovetaije)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

ljepotaizdravlje.ba

m-imagephotography/iStock/Getty Images Plus