Ayca Varlier u zagrljaju DiCapria

by | 13 Augusta, 2014

Popularna turska glumica Ayca Varlier (Sabiha) iz serije „Jesen“ koja se emituje u programu OBN TV prema pisanju turskih medija napušta ovu zemlju. Valierova je dobila ulogu u novom holivudskom projektu i za tu ulogu će inkasirati popriličnu svotu novaca.

ayca-varlier-152449

Poznati holivudski reditelj Bryan Singer pozvao je šarmantnu glumicu preko zajedničkih prijatelja da bude dio njegovog novog projekta, radi se o ljubavnoj priči koja bi sa snimanjem trebala početi u devetom mjesecu ove godine a kao mogući partner spominje se poznati zavodnik Leonardi DiCaprio.

Podsjećanja radi Ayca se morala iz SAD-a vratiti nakon terosrističih napada 11. septembra no sreća joj se opet osmijehnula i dobila je zahvaljujući uticajnim ljudima dozvolju za neograničen boravak u SAD-u…

Reditelj se proslavio režiranjem nekoliko nastavaka ‘X-Mena’ te filmom ”Privedite osumnjičene”. Bryan je optužen prije nekoliko mjeseci za seksualno zlostavljanje na jednom od perverznih holivudskuh partyja.

Singera je tužio 30-godišnji muškarac koji tvrdi da je bio namamljen u vilu u Encinu kad je imao svega 14 ili 15 godina kako bi prisustvovao zabavi koja je imala lošu reputaciju jer je bilo riječi o tome da uključuje seksualni odnos između odraslih muškaraca i mnogih tinejdžera koji su bili prisutni.

Kako je svojim šarmom osvojila tursku i okolne zemlje u kojima su se prikazivali projekti u kojima je glumica učestvovala nema sumnje da će istim šarmom i Holivud staviti pod noge, no da li je njenim novim angažmanom zafdovoljan i njen dragi ostaje nam da vidimo.

Seriju „Jesen“ u programu OBN TV možete pratiti od ponedjeljka do petka od 20 sati.