Sofia Vergara progovorila o vjenčanju

by | 27 Januara, 2015

Kao što već i ptičice na grani znaju, glumci Sofia Vergara i Joe Manganiello uveliko prave planove za vjenčanje. I kako je sama rekla na dodjeli SAG nagrada, biće to veoma veliko slavlje!

sipa_00702790_0001331

Prvi put šetajući crvenim tepihom otkad je postala vjerenica zgodnog Manganielloa, Sofia je s ponosom pokazivala divni vjerenički prsten. Prelijepa glumica prosto je sijala u jarkocrvenoj haljini Donna Karan Atelier uz svog šarmantnog partnera. I svima je već na prvi pogled jasno da im ljubav i te kako prija!

Tom prilikom, poznata glumica otkrila je kako je Joe potpuno pogodio njen ukus kada je nakit u pitanju i našalila se kako je provjerila da li je pravi dijamant u pitanju prije nego što je rekla “da”. Zatim je dodala da je on toliko zgodan da bi mu u svakom slučaju rekla “da”.

Manganiello zaprosio je Sofiju tokom praznika, jer je željeo to da učini pred njenom porodicom. S obzirom na to da su ljetos počeli da se zabavljaju, ovo je bilo veoma brzo odlučivanje na sljedeći korak. Ali zaljubljeni par tu ne staje, oni već planiraju veliku svadbu na jesen.

Izvor: Life Content
Foto: Sipa press