Nerazdvojivi moćni duo – Adnan i Tarik!

by | 25 Marta, 2015

Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović su dva momka iz Sarajeva koja su poslije prve epizode muzičkog šoua XFactorAdria zapalile internet pozitivnim komentarima i lajkovima na svim društvenim mrežama. Oni su jedni od sigurnih favorita iz prve epizode, koji su očarali cijeli region!

feaf70b1bfc7bdfef4b40fe359ff4271

Kako nekome prepričati ovaj nastup? Fenomenalno pjevanje, sviranje i onda kao preokret beatbox uz vrstu muzike uz koju ne bi očekivali da tako fantastično ide….Neviđeno do sada.
Njihov nastup naravno podrazumijeva 4 “DA”, oni su potpuno “kupili” žiri, toliko da su im na dvije odsvirane pjesme tražili i treću! Željko je čak mislio da je nepotrebno glasati koliko je jasno da ovi momci idu dalje!

[youtube -hviwOKFlrk]

Tarik je izjavio kako su imali ogromnu tremu, mi kažemo: “Momci to niko nije primijetio koliko ste nas očarali”. Adnan je pričao kako su bili presretni i oduševljeni komentarima žirija. Najavljuju nam da će ostati svoji i jednstveni, da će vježbati i raduju se što idu dalje.Pored nastupa, sigurno ćemo ih pamtiti i po: “Kako se zove foka bez oka?!” Odgovor je F, a mi, momci, jedva čekamo da vas slušamo opet!

Izvor: xfactoradria.com