Druženje čitateljica Lj&Z u čajdžinici Franz&Sophie

by | 15 Novembra, 2015

Druženje sa čitateljicama Lj&Z čitateljicama održano je u predivnom ambijentu čajdžinice Franz&Sophie u Sarajevu. Povod druženja je bila razmjena savjeta, ideja i mišljenja, pa su tako naše čitateljice imale priliku otvoreno razgovarati i reći šta je to što im se sviđa u magazinu, te o čemu bi još voljele da čitaju.

1 IMG_6082

Uz kolačiće i ukusne čajeve Franz&Sophie razmjenjivali smo mišljenja, te se dotakli svih tema, kako iz magazina, tako i iz života. Razgovarali smo o ljepoti, modi, ishrani, te razmijenili iskustva iz života. Dvosatno druženje bilo je i više nego produktivno, jer smo dobili dosta dobrih savjeta i prijedloga, te upoznali djevojke i žene različitih profila, te zanimljvih zanimanja.

IMG_5977

Njihove kritike za magazin su bile i više nego pozitivne što nas je posebno obradovalo i motiviralo nas da ubuduće pravimo još dobrih brojeva, kao i da organizujemo još sličnih druženja. Na kraju druženja čitateljice su u anonimnom upitniku ocjenjivale cjelokupan sadržaj i utisak o magazinu.

IMG_6031

IMG_6062

Naše drage čitateljice kompanija Deborah Milano, Nakit Mix i čajdžinica Franz&Sophie nagradili su prigodnim poklonima, a za uspomenu na druženje svaka je od LJ&Z redakcije, osim primjerka magazina, dobila i specijalno pripremljen bookmark.

IMG_6116

IMG_5984

IMG_6092
Foto: Mirnes Mašić