Ladies Night: Dođite na još jedno žensko druženje

by | 15 Januara, 2016

Već prepoznatljivo Ladies Night druženje osmišljeno je sa posebnom pažnjom, u želji da jednu noć u mjesecu na poseban način zabavi i ugodi svim damama uz koktel zabavu, poklone iznenađenja i najnovija filmska ostvarenja. Sljedeća Cinema City Ladies Night održat će se u četvrtak, 21. januara u Cinema Cityju sa početkom u 19:30 sati.

1998x1080_Ladies_Night

Inspiriran istinitom pričom, film Joy donosi prikaz emotivnog, životnog putovanja žene koja je čvrsto odlučna u namjeri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu obitelj – usprkos svim, naizgled nepremostivim, razlikama. Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijednog bilijune dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živote članova njezine obitelji…

[youtube SN4MLMHET7w]

Za sve dame koje kupe ulaznicu za film ‘Joy’ naši partneri pripremili su poklone iznenađenja, stoga odvojite malo vremena za sebe i uživajte u dobrom ženskom druženju i filmu. Drage dame, ulaznice za Ladies Night možete kupiti na blagajnama Cinema Cityja.

Sponzor i prijatelj januarskog druženja je kozmetička kuća Oriflame koja je pripremila iznenađenja za sve gošće eventa.

essenya

Parfem Giordani Gold Essenza je vrhunac umjetnosti kreiranja mirisa, esencijalni luksuz za ženu koja uživa u lijepim stvarima u životu. Kreiran s ekskluzivnom i raskođnom Oriflame Essenza notom cvijeta narandže, iskričavi parfem Giordani Gold Essenza će biti vaša inspiracija za umjetnost i ljepotu življenja. Uživajte, prepustite se i podijelite Giordani Gold iskustvo.

Prijatelj Ladies night je i kompanija Coca-Cola koja je specijalno za tu noć pripremila osvježavajuće napitke.