Ove zvijezde nekad su nosile nezamislivo tanke obrve!

by | 23 Januara, 2016

Sve smo u jednom periodu života prošle fazu tankih i isuviše očupanih obrva, a čak ni zvijezde nisu ostale imune na ovaj trend koji je mahom vladao devedesetih godina. Međutim, kako su sada u trendu guste i nešto deblje obrve, ne možemo da se ne osvrnemo i uporedimo kako su popularne glumice i pjevačice nekada izgledale i dokazale nam da ne postoje “nepopravljive” obrve!

03-Dzenifer-Eniston

Jennifer Anniston

Osim što je promijenila frizuru i lansirala čuvenu “Rachel”, zvijezda serije “Prijatelji” promijenila je i oblik svojih obrva.

07-Gven-Stefani

Gwen Stefani

Možda i najveću promjenu vidimo na pjevačici benda “No Doubt” – nekada izuzetno tanke obrve sada su guste i vrlo definisane.

01-Mila-Kunis

Mila Kunis

Mila Kunis na početku karijere, osim tanjih obrva, propagirala je još jedan trend – izuzetno preplanuli ten.

08-Dzenifer-Lopez

Jennifer Lopez

Latino zavodnica danas izgleda mnogo prirodnije i njegovanije, iako je to nekada bilo nezamislivo kada bi se pomenule debele i guste obrve.

06-Andjelina-Dzoli

Angelina Jolie

Popularna Angie s godinama gotovo da se i ne mijenja – istu frizuru i minimalan make up nosila je i na početku karijere, ali tu su i tanke obrve!

05-Demi-Lovato

Demi Lovato

Mlada pjevačica intenzivnije se šminkala kao tinejdžerka, nego što je to slučaj sada, pa su u tom duhu prisutne i izuzetno stanjene obrve.

04-Dru-Barimor

Drew Barrymore

Jedna od najpopularnijih zvijezda devedesetih godina, glumica Drew Barrymore, zbog tankih i tamnih obrva izgledala je starije nego danas.

02-Nikol-Rici

Nicole Richie

Reality zvijezda i tadašnja najbolja prijateljica Paris Hilton, na jednom od svojih prvih javnih pojavljivanja pokazala nam je jedva vidljive obrve!

Izvor: Life content
Foto: Guliver/Splash