Ponovno otvaranje Sport Vision prodavnice u Gospodskoj ulici

by | 15 Februara, 2016

Sport Vision, multibrand prodavnica ponovo će 18. februara biti otvorena na dobro poznatoj lokaciji – u Gospodskoj ulici u Banjaluci. Tim povodom sve posjetioce očekuju poklon iznenađenja i popust od 20 odsto na cijeli asortiman.

Foto: PR

Foto: PR

Kompanija Sport Vision, lider je sportske maloprodaje na tržištima Balkana, sa više od 200 prodajnih objekata u regionu.

“Nastojimo pružiti odlične uslove kupovine svjetski poznatih brendova po najboljim cijenama i to sve na jednom mjestu”, poručuju iz Sport Visiona.

U Sport Visionu potražite mušku, žensku i dječiju sportsku odjeću i obuću brandova kao što su Champion, Umbro, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Slezinger, Dunlop, Karrimor…

Posvećeni kupcima, nastojimo da donesemo novitete, kako u robnim markama tako i u samom dizajniranju svojih radnji, zbog mogućnosti lakše i jednostavnije usluge i kupovine.

Uvjerite se i sami u odnos kvaliteta i cijena i ljubaznost osoblja, koje će se potruditi da vam pomogne u izboru za vas najboljeg komada sportske opreme, u skladu sa vašim potrebama.

Tekst: PR