Nisu svi poznati baš toliko sjajni, barem ne u krevetu!

by | 16 Jula, 2016

Neke od poznatih ličnosti u javnost su iznijele činjenice o najvećim divama ali i frajerima za kojim uzdišu fanovi širom svijeta – oni su loši u krevetu!

Foto: Guliver/Getty/Splashnews

Foto: Guliver/Getty/Splashnews

Postavite se u tu situaciju i zamislite šta se dešava kada neko od vaših bivših partnera progovori za neki časopis pa vam “prišiju“ epitet lošeg ljubavnika…

U nastavku pogledajte koje poznate ličnosti su doživjele ovaj neprijatan čin…

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Paris Hillton

Nick Carter, bivši član grupe Backstreet Boys, nema riječi hvale za popularnu glumicu i starletu: “Jako je uštogljena i često se napijala i drogirala prije nego što bismo završili u krevetu. Stekao sam utisak da ona uopšte ne voli seks”, izjavio je Nick u jednom intervjuu, vrlo iskreno i detaljno. Ali, ko bi to rekao za Paris. Zar ne?

Foto: Gulliver/Splashnews

Foto: Gulliver/Splashnews

Enrique Iglesias

Naime, Enrique je poznat po tome što ga majka priroda baš i nije obdarila ali i da jeste, Ana Kurnjikova je izjavila da to svakako ne bi moglo promijeniti činjenicu da je on loš ljubavnik.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Angelina Jolie

Ovo niko nije očekivao. Slavna glumica koja je bezbroj puta nazivana jednom od najseksipilnijih glumica svih vremena, po tvrdnjama svog bivšeg supruga Bilija Boba Thorntona, u krevetu je “i više nego dosadna”. Koliko god pokušavali da zamislimo ovu tvrdnju, nama ne ide od ruke, a vama?

Foto: Gulliver/Splashnews

Foto: Gulliver/Splashnews

50 Cent

Pojedinosti o poznatom reperu otkrila je erotska go-go igračica koja kaže da nakon što su se samo mazili neko vrijeme, morala je da ga pita: “Hoćemo li to da uradimo ili ćemo samo da razgovaramo cijelu noć?

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Charlie Sheen

Još jedno nevjerovatno iznenađenje je i Charlie Sheen. Iako je glumac poznat po razvratnom i bludnom životu, to uopšte ne mora da bude garancija da je on dobar ljubavnik. Njegova bivša supruga, Denise Richards tvrdi da je dok su bili u braku bio vrlo sebičan ljubavnik. “Bilo mu je bitno samo da zadovolji sebe! I često je insistirao da gledamo porno filmove prije i za vrijeme seksa, iako sam mu sto puta rekla da mi to smeta, ali njega nije bilo briga“, rekla je Denise iskreno u jednom intervjuu.

Foto: Gulliver/Splashnews

Foto: Gulliver/Splashnews

Colin Farel
Oh, ne… Najvećeg frajera Holivuda, Colina Farela takođe bije glas da je nula u krevetu. Jedna od njegovih ljubavnica na jednu noć, izjavila je kako je lažirala orgazam iz pristojnosti. “Colin je toliko loš ljubavnik da je poslije desetominutnog seksa odmah zaspao.”

Izvor: Life content