Štrudla sa šljivama – da još malo uživamo u ljetu (RECEPT)
Štrudla sa šljivama ukusni je desert u kojem uživamo na prelazu iz ljeta u jesen! Donosimo vam recept... U šljivama još možemo uživati i - iskoris...
Poslastica od krušaka svidjeće se svima koji vole slatkast ukus voća i meda. Pripremili smo vam neobičan recept za punjene kruške.
Sastojci:
Priprema: Zagrijte rernu na 180 stepeni. Kruške isijecite na pola i izdubite sredinu. Pleh obložite papirom za pečenje, stavite kruške na pleh i premažite ih medom, pospite cimetom i muškantnim oraščićem. Možete dodati i suho voće, po želji. Pecite 30 minuta i izvadite da se hlade. Dok se kruške hlade, napravite smjesu od jogurta, vanilin šećera i oraha i napunite kruške. Uživajte u divnom okusu i mirisu.
Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: GettyImages