![](https://www.ljepotaizdravlje.ba/wp-content/uploads/2021/04/GettyImages-1281856415-600x470.jpg)
Lovorov list – nezamjenjiv dodatak jelima
Da bi lovor jelu dao potrebnu aromatičnost i okus, potrebno ga je znati pravilno skladištiti i koristiti, ali i znati razliku između dvije osnovne ...
Limun je bogat vitaminom C, a njegov sok blagotvorno djeluje na naš organizam. Naročito prijatna, limunada je najjednostavniji, osvježavajući napitak, koji ljeti svakodnevno spremamo. Zato vam danas donosimo recept, za nešto drugačiju i još ukusniju – crvenu limunadu!
Sastojci:
Priprema: U posudu za led stavite nekoliko bobica voća i nalijte vode do vrha. Stavite u zamrzivač na barem pola sata. Svjež limun iscijedite i svakako dobro pregledajte je li vam upala košpica. Ako niste sigurni hoćete li imati dovoljno soka, prije cijeđenja rukom razvaljajte limun. Dodajte vodu, prirodni zaslađivač i promiješajte. U limunadu dodajte sok od zove i sve dobro izmiješajte. U čaše stavite smrznuto voće, dodajte mješavinu limunade i zove i poslužite hladno. Bobičasto voće će dati odličan ukus i promijeniti boju limunade.
Uživajte u ovom fenomenalnom osvježenju i svom danu!
Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: Thinkstock