Kalorijska i šećerna bomba, ali vrijedi grijeha: Brownie s Nutellom
Sastojci:70 g maslaca 100 g smeđeg šećera 100 g brašna 3/4 kašičice praška za pecivo 2 velika jaja 2 kašičice ekstrakta vanilije 350 g N...
Sastojci:
150 g mliječne čokolade
150 g bijele čokolade
250 g putera od kikirikija
Priprema:
Na pari ili laganoj vatri otopite mliječnu čokoladu i kikiriki maslac, pomiješajte sastojke te ih ulijte u pleh obložen papirom za pečenje.
Otopite bijelu čokoladu i izlijte na smesu mliječne čokolade i kikirikija. Viljuškom izmiješate obje smjese tako da se dobije zanimljiva šara tamne i svijetle čokolade.
Kada se ohladi na sobnu temperaturu, kolač staviti u friz, a kad se smrzne sjeći na komade.
Foto: Thinkstock Izvor: slobodnadalmacija.hr