![](https://www.ljepotaizdravlje.ba/wp-content/uploads/2021/08/GettyImages-1263910083-600x470.jpg)
Za zdrav početak dana: Zobena kaša koju će zavoljeti i vaši najmlađi
Jamie Oliver je u jedan recept uspio ugurati sve što je potrebno za kvalitetan i zasitan doručak. Uz banane i tostirane bademe, ubacio je i mak, ci...
Donosimo vam recept za potaž od bundeve koji će vas zagrijati ovih kišnih i prohladnih dana.
Sastojci:
Pripreme: Na ulju propržite luk, celer, mrkvu, bijeli luk i ruzmarin, začinite sa solju i biberom, te dinstajte 10 minuta na laganoj vatri. Dodajte isječenu bundevu i pileću kocku, pustite da provri, smanjite vatru i ostavite da se sve zajedno kuha 30 minuta. Kada povrće bude gotovo stavite ga u blender i umutite. Začinite sa solju i biberom. Na vrh potaža pospite bundevine sjemenke i izrendajte parmezan, te poslužite toplo.
Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: Pixabay