Rolat s pečenim paprikama

by | 16 Septembra, 2013

Rolat-Sa-Paprikama

Sastojci:

  • 8 crvenih paprika babura
  • 2 konzerve tunjevine
  • 300 g feta sira
  • 1/2 veze peršuna
  • 150 g švapskog sira
  • 5 kiselih krastavaca
  • začin C, biber

Priprema:

1. Paprike ispeći, oljuštiti i očistiti od sjemena, peršun i krastavce sitno isjeckati, a tunjevinu ocijediti od ulja.
2. U odgovarajućoj posudi sjediniti izmrvljen feta sir, švapski sir, tunjevinu, peršun i kisele krastavce, te začiniti po ukusu.
3. Na foliju poslagati filete pečene paprike u obliku pravougaonika, premazati ih pripremljenim filom i urolovati.
4. Rolat ostaviti da odstoji u frižideru, a zatim ga isjeći na šnite.

Izvor: Dobra hrana