Zdravstvene prednosti cvekle – i najukusniji načini za uživanje u njoj
Zdravstvene prednosti cvekle su mnogobrojne, ali mnogi cveklu smatraju dosadnom. Zato donosimo nekoliko ideja kako je možete uvrstiti u jelovnik. ...
Najnovije istraživanje ukusne borovnice ponovno je predstavilo u ulozi princeza voća jer ove male moćne bobice mogu zaustaviti starenje, ali i spriječiti prehladu i ublažiti gripu.
Antioksidans flavonoid kojeg su pune, djeluje na kretanje slobodnih radikala, a u kombinaciji s mikrobima iz utrobe sprečava oštećenje tkiva pluća.
Crno vino, koje, baš kao i borovnice, može podići imunitet ljudskog tijela, pomaže nam da se borimo protiv bolesti i raznih infekcija pa ga je poželjno piti nekoliko puta sedmično, naravno, u ograničenim količinama.
U ovom društvu nalazi se i čaj koji se tradicionalno ispija u vrijeme gripa i prehlada, a sada znamo i zašto.
IZVOR: 100POSTO.HR