Vlasnica bloga Ljepota čitanja donosi prijedloge knjiga koje nećemo ispuštati iz ruku
Petra Jukić strastvena je čitateljica knjiga i jedna od prvih book blogerica na ovim prostorima. Ona na svom blogu @ljepotacitanja okuplja više od ...
Nakon osamdeset godina stiže nam inovacija na području čokolade. Švajcarski proizvođač čokolade Barry Callebaut proizveo je čokoladu od Ruby kakao praha koji je zaslužan za njegovu boju.
Prema riječima proizvođača Ruby čokolada ima prirodan okus koji nije gorak, sladak ni mliječan, nego se u okusu osjeti mješavina bobičastog voća.
“Ruby čokolada je drugačija i pametna. Osvježava i ima laganu, kremastu teksturu”, izjavio je za The Sun stručnjak začokoladu Angus Kennedy.
“Okus joj je lagan i voćan, tako da ne shvatate da jedete čokoladu, pa znači da će potrošači moći jesti više od drugih vrsta konvencionalne čokolade. Je li to dobra ili loša stvar zavisi od vašeg stajališta”.
Nova čokolada predstavljan je na događaju u Šangaju, iako još nije poznat datum kada će se čokolada naći u prodaju, kompanija je najavila kako će čokolada uskoro biti dostupna širom svijeta.
IZVOR: WALL.HR