Franck i Raiffeisen bank uručili 30.000 KM Tevhidi Hasanić

by | 29 Juna, 2015

Uspješno je završena velika nagradna igra kompanije Franck u kojoj su sretni dobitnici osvojili ukupno 56 nagrada, a u prostorijama Franck d.o.o. Sarajevo, predstavnici kompanije Franck i Raiffeisen Bank BiH, dodijelili su glavnu nagradu Tevhidi Hasanić.

IMG_6986

Promotivni period su obilježili izuzetan odaziv ljubitelja Franck Jubilarne kafe i hiljade popijenih šoljica, fildžana i šalica u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Ovom prilikom želim napomenuti da pored investicija u proizvodnju investiramo i u razvoj tržišta te posebno u naše cijenjene potrošače. Na jednostavan i transparentan način nagrađujemo njihovu vjernost. A kroz stalno unaprjeđenje procesa proizvodnje i kontrolu kvalitete proizvoda tržištu Bosne i Hercegovine nudimo vrhunske proizvode. Posebno želim čestitati našoj sretnoj dobitnici i poželjeti joj da “uživa u glavnoj nagradi” i vrhunskim Franck proizvodima, kazao je direktor Franck-a, gospodin Edin Škaljić.

“Presretna sam i ne mogu vjerovati da sam dobila glavnu nagradu. Uvijek kupujem Franck Jubilarnu i uživam u njenom okusu sa svojim komšijama i prijateljima – istakla je dobitnica glavne nagrade /potrošačka kartica
Raiffeisen Banke u vrijednosti 30.000 KM/ gospođa Hasanić Tehvida.