Ladies Night: Rođendansko druženje

by | 27 Marta, 2016

Već prepoznatljivo Ladies Night druženje osmišljeno sa posebnom pažnjom, u želji da jednu noć u mjesecu na najljepši način zabavi i ugodi svim damama uz koktel zabavu, poklone iznenađenja i najnovija filmska ostvarenja ovog mjeseca, 31. marta slavi svoj prvi rođendan. Zato vas pozivamo da ga zajednički proslavimo uz tortu by Gabriela Ključe, šampanjac, kao i dobru zabavu uz svirku Amina i Open Mind Group cover benda. A tu je i najočekivaniji film godine “Moje grčko vjenčanje 2”.

1998x1080_Ladies_Night (1)

Partneri rođendanskog izdanja Ladies Night druženja biće: Max Factor koji je za sve dame obezbijedio prigodne promocije, kao i poklone iznenađenja, zatim Plidenta HealthCare, Tosama i Intesa Sanpaolo Banka. 

Prijatelji projekta su i Photobooth kabine za slikanje i Hotel Central.

Više o partnerima i prijateljima projekta koji su zaslužni što će svaka prisutna dama tu noć kući ponijeti divne uspomene:

MAX FACTOR Miracle Match puder

Miracle Match puder je novi, revolucionarni proizvod koji kombinuje besprijekoran izgled i savršenu nijansu koja prekriva nedostatke te njeguje i hidratizuje kožu. Pri nanošenju pruža osjećaj kao da nanosite kremu za hidrataciju. Ovo je prvi Max Factor puder koji u sebi sadrži silikone koji hidratizuju kožu i omogućuju “blendanje” sa prekrivanjem nedostataka..Max Factor Glamour Expose istraživanje, otkrilo je da je 50% žena još uvijek u potrazi za puderom koji se prilagođava boji kože te prekriva nedostatke. Miracle Match balansira prekrivanje nedostataka i prozračnost za završni izgled koji pruža prelijep glatki ujednačeni efekat te njeguje i hidratizira u isto vrijeme. Formula je poboljšana prozračnim česticama mica minerala pa tako iako formula prekriva nedostatke, ona i dalje omogućava koži da reflektuje svjetlost uz efekat prirodno lijepe kože, sa različitim zonama koje se naziru ispod pudera. Reducirane čestice pudera u kombinaciji s mica česticama prekrivaju nedostatke bez maskiranja prirodnih zona na licu, koža nije mat, ali nije ni previše blistava, prilagođava se vašem tenu pružajući finish koji je jedinstven i originalno vaš. Novi Max Factor Miracle Match puder možete pronaći u svim cm i dm prodavnicama.

1017130_887351794696433_3435769591880983041_n

 

PLIDENTA HEALTH CARE – Paste koje ne gube vrijeme!

Imate problema s karijesom, preosjetljive zube, krvare vam desni ili se ne možete riješiti neugodnog daha…? Laboratorij Neve ponudio je senzacionalne inovacije. Sad na jednom mjestu možete pronaći zubne paste farmaceutske kvalitete protiv najčešćih stanja i indikacija zubi i desni, čiju su djelotvornost testirali potrošači. Nova generacija specijalnih terapeutskih zubnih pasti Plidenta HealthCare sadrži cijelu lepezu klinički dokazanih sastojaka za oralnu higijenu, koji se koriste u terapeutske svrhe, od prirodnih ekstrakata, kao što su kadulja, đumbir, salvadora persica, mira, crvena rudbekija, hmelj, klinčić, peršin, cimet i slični, zatim probiotičke bakterije, koenzim Q10, alantoin i ksilitol do specijalnih cooling agenata i PV/MA kopolimera.

12063681_889780341120245_4530706420209324475_n

 

Photobooth kabine za slikanje omogućiće vam da izradite svoje najljepše uspomene sa Ladies Night druženja..:).

Još jedan partner Ladies Night večeri je i Tosama:

Tamponi s probiotikom Natura Femina by ellen® SUPER su pouzdana zaštita u periodu menstruacije i primjereni su za dane sa blagim krvarenjem, te za one koji prvi put koriste tampone. Tamponi Natura Femina by ellen® sadrže probiotike, koji su fiziološki prisutni u zdravoj rodnici te zbog toga ujedno štite mikrofloru rodnice, održavaju njezinu pH vrijednost te smanjuju neugodnosti poput svrbeža, iritacije, pojačanog iscjetka ili neugodnog mirisa.

Namijenjeni su djevojkama i ženama koje:
• žele ublažiti simptome kao što su svrbež, osjećaj peckanja, iscjedak neugodnog mirisa,
• imaju ponavljajuće urogenitalne infekcije,
• žele uspostaviti, obnoviti ili zaštititi mikrofloru u rodnici,
• se liječe antibioticima (zbog bilo koje infekcije).

12473797_893070417457904_7319459258831744091_o

Više o filmu “Moje grčko vjenčanje 2”:

manje-MBFGW2_TEASER_HR

Film je još 2002. osvojio simpatije publike širom svijeta, a sada je stigao i nastavak. Moje grčko vjenčanje se vraća i to s istom postavom, te još kojim dodatkom. U filmu glavne uloge ponovno igraju Nia Vardalos i John Corbett, a novi član obitelji je njihova kćerka Paris koju glumi Elena Kampouris. Nakon što su proveli većinu svoga vremena fokusirajući se na svoju problematičnu kćer, ToulaiIan se u ovom nastavku suočavaju s bračnim problema, a također se moraju nositi s još jednim grčkim vjenčanjem – ovaj put, još većim i debljim…

Dođite da proslavimo zajedno..:)

Lokacija Cinema City

Kada: 19:30h