Lancôme luksuzni partner novogodišnje Ladies Night

by | 8 Decembra, 2015

Novogodišnja Ladies Night posebno je osmišljena za sve dame koje žele uživati i opustiti se u ugodnoj atmosferi prelijepog ambijenta multipleksa Cinema City. Partner večeri je luksuzni kozmetički brend Lancôme koji je nedavno proslavio 80 godina ljepote uz poruku za sve dame “Uz Lancôme život je zaista lijep”.

A.JODOROWSKY & K.WINSLET & J.ROBERTS & I.ROSSELLINI & P.CRUZ

U sarajevskom hotelu Marriott Courtyard uz prisustvo mnogobrojnih gostiju, novinara i poznatih ličnosti Lancôme BiH je priredio proslavu ŽENE koja inspiriše brend još od davne 1935. godine do danas i koja će ostati glavna Lancôme muza za mnoge godine koje dolaze. Uz muziku, šampanjac i tortu i u prisustvu uspješnih mladih žena koje mogu poslužiti kao inspiracija drugima da hrabro koračaju kroz život proslavljeno je 80 godina ljepote, slobode i ženstvenosti koju zagovara Lancôme.

Na ovoj prekrasnoj proslavi ženstvenosti prisutne su pozdravile Vesna Bajramović, Business Developer za L’Oréal Luxe BiH, poželjevši svima dobrodošlicu i Amra Tufo, Retail and Education service manager L’Oréal Luxe BiH, koja je prisutne goste podsjetila na dugu tradiciju Lancôme proizvoda i zahvalila svima što vjeruju u Lancôme i njegovu viziju.

picture 7_Patrimony-01-FINAL-update HIGH RES

Dean&Torvill dvorana bila je uređena u skladu sa Lancôme vizijom ljepote, elegantno i jednostavno sa stavljenim naglaskom na 3 Lancôme kornera od kojih je svaki predstavljao današnje lidere u njezi ženske kože, make-upu i naravno izvanredni miris La vie est belle. Svijeće sa prepoznatljivim mirisom povezale su sve prisutne sa idejom da je život lijep.

Tokom posljednjih 80 godina, Lancôme je stvarao vođen idejom da su sloboda i slavljenje života ključni kada je u pitanju ženska ljepota i to je glavni razlog zbog kojeg je Lancôme uvijek kombinirao koncept joie de vivre i najnaprednije inovacije u svojim proizvodima.

Lancômove ambasadorice o brandu

“Lancôme žena je graciozna i bezvremenska, prekrasna i moćna.” Julia Roberts

“Kad pogledate žene koje su predstavljale Lancôme, primijetite da je njihova ljepota više od vanjštine – ona dopire dublje i djeluje na razini emocija.” Kate Winslet

“Lancôme je počast svim ženama.” Penélope Cruz

“Lancôme slavi ljepotu različitosti. Njegove su ambasadorice osebujne žene čija ljepota seže nezamislivo dalje od površine.” Lupita Nyong’o

“Lancôme je otmjenost, elegancija, gracioznost, ali i ljepota koja dolazi iznutra.” Lily Collins

“Za mene je Lancôme sinonim za profinjenost. Brand koji utjelovljuje profinjen imidž, s prestižnim i nadasve pariškim stilom.” Alma Jodorowsky

Dođite 10.12. da se družimo i zajednički uživamo u luksuzu koji se zove Lancôme!