Luksuzni brend Dior od sada možete pronaći u parfimeriji Inoma

by | 22 Juna, 2015

U INOMA parfimeriji u Sarajevo City Centru od sada možete kupiti vaš omiljeni brend Dior. Povodom ulaska ovog luksuznog francuskog brenda u renomiranu parfimeriju upriličeno je druženje sa novinarkama, modnim i beauty blogericama te prijateljima na kojem su svi prisutni mogli isprobati Dior skin care, make-up ili parfemske proizvode.

IMG_8608

“Zadovoljstvo nam je ponuditi širok spektar najvećih svjetskih brandova iz domena kozmetike, a sad se našoj bogatoj ponudi pridružio i luksuzni brend Dior. Visoko educirano i besprijekorno ljubazno osoblje parfimerije INOMA u svakom trenutku vam je na usluzi sa optimalnim kozmetičkim prijedlozima, poštujući vašu osobnost i stil. Brojni noviteti ekskluzivnih brandova su naša svakodnevnica, propraćena konstantnim promocijama i praktičnim demonstracijama vrhunskog tima profesionalaca,” poručili su iz Inome.

IMG_8683

IMG_8644

IMG_8639

Za sve informacije o Dior proizvodima, kao i uljepšavanje dama pobrinulo se visoko educirano i besprijekorno ljubazno osoblje parfimerije INOMA, te make up vizažist Sanjin Egon.