“Neki novi klinci” na OBN TV: Nastavlja se potraga za novim muzičkim talentima

by | 11 Novembra, 2016

Potraga za mladim muzičkim zvjezdicama na OBN TV nastavlja se ovog petka (11. novembar) na OBN TV. Devet novih takmičara pokušaće što bokje da izvede pjesme koje su odabrali i izbore prolaz u drugi krug takmičenja!

Nova epizoda showa "Neki novi klinci" večeras na OBN TV

Nova epizoda showa “Neki novi klinci” večeras na OBN TV

Dječjih interpretacija nikad dosta! Osim što su neizmjerno zabavni, pjesmice kod klinaca pomažu razvoju emocija i kreativnosti, a pjevanje i učenje pjesama idealan je način da klinci i klinceze obogate svoj rječnik i razviju samopouzdanje.

U novoj emisiji prvog kruga muzičkog showa “Neki novi klinci” žiri će biti u malo izmijenjenom sastavu: Aleksandra Prijović, Ivana Selakov, Bane Mojičević, Darko Lazić, Dinča i Topalko

Žiriju se ovaj put pridružila Aleksandra Prijović

Žiriju se ovaj put pridružila Aleksandra Prijović

Žiriju ni ovoga petka neće biti lako da odabere najbolje jer nastupiti će fenomenalni talenti. Ana Sević i Milan Mitrović su voditeljski par koji će pomoći klincima i u ovom izdanju da što lakše prebrode tremu.

Voditeljski par: Milan Mitrović i Ana Sević

Voditeljski par: Milan Mitrović i Ana Sević

U petak, u četvrtom izdanju nove sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja za klince i klinceze, “Neki novi klinci” koji se emituje na OBN TV nastupiće:

SOFIJA LUKIĆ, ona  ima 13 godina i dolazi iz Beočina. Svira klavir i obožava da pjeva. Njen muzički uzor je Justin Bieber. Za sebe kaže da je uporna i vesela, a da mana nema.

ZORANA MIĆANOVIĆ ima 11 godina i dolazi iz Šapca. Voljela bi da jednoga dana ima krijeru poput Snežane Đurišić. Za sebe kaže da je druželjubiva i da voli da pjeva, a kao najveću manu kod sebe vidi to što voli da jede kolače.

JOVANA ĐURĐIĆ ima 12 godina i dolazi iz Velike Moštanice. Jovana voli da pjeva i igra. Muzički uzor joj je Ceca. Za sebe kaže da je dobra, lijepa, lijepo pjeva i veoma je uporna, mada malo tvrdoglava.

JOVANA JOVANOVIĆ ima 14 godina i dolazi iz Novog Sada. Njen muzički uzor je Verica Šerifović. Jovana za sebe kaže da je komunikativna i tvrdoglava. Gledaocima OBN TV je poznata  iz prve sezone “Nekih novih klinaca”.

ANESA SULJAKOVIĆ ima 11 godina i dolazi iz naše zemlje, tačnije iz Maglaja. Anesa se osim pjevanjem bavi i glumom i plesom. Voli pjesme Jelene Rozge i Milene Vučić. Za sebe kaže da je osjećajna, da voli svakoga i da ne zna biti loša osoba.

LIDIJA MUSIĆ ima 13 godina i dolazi iz Niša. Lidija za sebe kaže da je uporna i pomalo tvrdoglava. Najviše voli da sluša Zoricu Brunclik i Nadicu Ademov.

DAMJAN DIMEVSKI ima 14 godina i dolazi iz Skoplja, Makedonija. Sa Damjanom Dimovskim se opet družimo u drugoj sezoni s obzirom da je on bio takmičar i prošle sezone.

IVANA ŠUNDIĆ ima 14 godina i dolazi iz Stojnika kod Aranđelovca. Voli pjesme Vide  Pavlović i Aleksandre Prijović koja je članica žirija u ovoj emisiji.

JELENA STEFANOVIĆ ima 12 godina i dolazi nam iz Niša. Osim pjevanjem Jelena se bavi i slikanjem, a igra i folklor. Njen muzički uzor je Jelena Tomašević. Kao svoje vrline navodi iskrenost, požrtvovanost, a kao svoju manu navodi sebičnost.

TEKST I FOTO: OBN PR