Održana proslava 29. rođendana Air Max-a širom BiH

by | 28 Marta, 2016

Međunarodna proslava 29. rođendana revolucionarne Air Max linije osim u Njujorku, Hong Kongu i Tokiju, obilježena je i u Buzz radnji u Banjaluci 26. marta. 

Proslava 29. Air Max rođendana održana je širom BiH

Proslava 29. Air Max rođendana održana je širom BiH

Ovaj važan događaj u Nike istoriji svojim prisustvom uveličali su Nike promoteri, ujedno i veliki ljubitelji Air Max-a – TV voditelj Aleksandar Hršum, TV voditeljica Nataša Petrović, muzičar i model Stefan Dakić, atletičarka Ivana Macanović, kao i mnoge druge uticajne javne ličnosti.

Stefan Dakić, Nataša Petrović i Aleksandar Hršum

Stefan Dakić, Nataša Petrović i Aleksandar Hršum

“Ove patike su zaista posebne, ali na prvo mjesto stavljam njihovu udobnost. U tempu u kakvom živi većina nas, posebno novinari, ne koračamo lagano kroz život, nego trčimo. Jako je važno da to činimo iz udobne obuće koja odgovara estetici koja se očekuje od nas. Air Max su patike koje nam to omogućavaju”, izjavila je TV voditeljica Nataša Petrović.

Nataša Petrović

Nataša Petrović: “Ove patike su zaista posebne”

Oduševljenje nisu krili ni poznati TV voditelj Aleksandar Hršum i mladi muzičar i model Stefan Dakić.

Aleksandar Hršum

Aleksandar Hršum: “Air Max je postao način života”

“Drago mi je da sam dio svjetskog obilježavanja Air Max-a. Air Max je postao način života, nešto bez čega se ne može, posebno za ljude koji se bave sportom i koji su sportisti. Dio su mode i poslovni svijet treba ovako da izgleda. Ari Max može da se kombinuje i uz odijelo kad idete na posao. Treniram u  Air Maxu i Nike patikama za trčanje”, izjavio je Aleksandar Hršum.

Svečanost su upotpunile javne ličnosti Banjaluke

Svečanost su upotpunile javne ličnosti Banjaluke

“Kao mladoj i aktivnoj osobi jako mi je bitna udobnost, jer sam u pokretu stalno! Dosta pješačim i bitni mi je da imam udobnu obuću i da se dobro osjećam u njoj… Ono što obučemo – odjeća i obuća su naš jedan od našioh zaštitnih znakova, a Air Max patike su urbane i dozoljavaju nadm da budemo ono što jesmo”, kazao je Stefan Dakić.

Posjetioci su uživali u eventu!

Posjetioci su uživali u eventu!

Davne 1987. godine poznati Nike dizajner, Tinker Hetfild, osmislio je potpuno nov koncept patika, poznat kao Air Max 1 model, prikazavši do tada nevidljivi dio patike uvođenjem providnog, vazdušnog đona. Od tada, Air Max je doživio veliki broj varijacija smjelih boja i jedinstvenog dizajna u vidu modela – Air Max 90, Air Max 93, Air max 95, Air Max 360 i postao najpopularnija patika na svijetu, zauvek promijenivši ulogu koju patike imaju u životu svakog od nas.

Banjaluka je bila dio globalne proslave ovog značajnog jubileja...

Banjaluka je bila dio globalne proslave ovog značajnog jubileja…

“Zadovoljni smo što je Banjaluka jedan od gradova u BiH kojem obilježava ovaj globalni jubilej. Osim Banjaluke, Air Max Day se obilježava u Bijeljini, Sarajevu i Mostaru. Pripremili smo mnogo iznenađanja i popusta, a tu su i naši kolekcionari koji će predstaviti stare modele”, izjavila je Jelena Lubura ispred Buzz-a.

Posjetioci i ljubitelji Air Max patika, osim u Banjaluci, u Sarajevu, Mostaru i Bijeljini, su takodje mogli da isprobaju nove modele, donesu svoj Air Max model na reparaciju i čišćenje, a oni koji nisu do sada, da se upoznaju sa Air Max-om i sami se uvjere zbog čega je to jedna od najomiljenijih patika svih vremena, te da zajedno sa Nike-om obilježe 29 godina dugu tradiciju stvaranja patika koje su zauvijek promijenile svijet.

Tekst i foto: PR