Proslava 29. rođendana Air Max-a u Banjaluci

by | 25 Marta, 2016

Međunarodna proslava 29. rođendana revolucionarne Air Max linije patika, u New York-u, Hong Kong-u i Tokyo – u, istovremeno će biti proslavljena i u Banjaluci, 26. marta u Buzz radnji, u ulici Veselina Masleše (Gospodska ulica), sa početkom u 14 sati.

Aleksandar Hršum, Foto: PR

Aleksandar Hršum, Foto: PR

 

Ovaj važan događaj u Nike istoriji svojim prisustvom uveličaće Nike promoteri, ujedno i veliki ljubitelji Air Max-a – TV voditelj Aleksandar Hršum, TV voditeljica Nataša Petrović i muzičar i model Stefan Dakić, kao i mnoge druge javne ličnosti.

Davne 1987. godine poznati Nike dizajner, Tinker Hetfild, osmislio je potpuno nov koncept patika, poznat kao Air Max 1 model, prikazavši do tada nevidljivi dio patike uvođenjem providnog, vazdušnog đona. Od tada, Air Max je doživio veliki broj varijacija smjelih boja i jedinstvenog dizajna u vidu modela – Air Max 90, Air Max 93, Air Max 95, Air Max 360 i postao najpopularnija patika na svijetu, zauvijek promijenivši ulogu koju patike imaju u životu svakog od nas.

Nataša Petrović, Foto: PR

Nataša Petrović, Foto: PR

Posjetioci ove nesvakidašnje proslave u Banjaluci, imaće priliku da vide prve originalne verzije modela ključne za epohu u kojoj su nastale, isprobaju nove modele, donesu svoj Air Max model na reparaciju i čišćenje, kao i ako nisu do sada, upoznaju se sa Air Max-om i sami se uvjere zbog čega je to jedna od najomiljenijih patika svih vremena.

Stefan Dakić, Foto: PR

Stefan Dakić, Foto: PR

Sve prisutne očekuju popusti od 20% te brojni pokloni i iznendađenja!

Odbrojavanje do Air Max Dana se nastavlja, a svi ljubitelji legendarnog modela su dobrodošli da se pridruže ovoj impresivnoj proslavi, 26. marta, od 12 do 20 sati i da zajedno sa Nike-om obilježe 29 godina dugu tradiciju stvaranja patika koje su zauvijek promijenile svijet.

Brojnim poklonima, popustima i druženjima ljubitelja patika u Buzz prodavnicama u Sarajevu, Mostaru i BIjeljini će takođe biti obilježen globalni Air Max Day.

Tekst i foto: PR