
Osmi mart: Simbol borbe za ravnopravnost i prava žena
Osmi mart, Međunarodni dan žena, jedan je od najvažnijih datuma na globalnoj, ali i na lokalnoj razini, uključujući Bosnu i Hercegovinu. Ovaj dan ...
Franck je u sklopu Sarajevo Coffee Festa organizirao posebno predstavljanje svog Franck Café cappuccino asortimana. Uz voditeljicu Tanju Đurović, Ivana Tavra, direktorica Komunikacija Francka predstavila je raznovrsnu ponudu Franck Café cappuccina koji u svojoj paleti ima veliki izbor okusa.
„Franck Café cappuccino prepoznat je u BiH kao inovator s bogatom paletom okusa – od klasičnih poput Čokolade, Vanilije i Irisha do posebnih okusa kojima pratimo preferencije i želje naših potrošača poput Kokosa&Bijele čokolade ili pak nedavno predstavljenog Jaffa okusa. Iznimno smo zadovoljni reakcijama potrošača koji u Franck Café napicima prepoznaju vrhunsku kvalitetu i vrijednost po vrlo konkurentnoj cijeni, a nedavno smo kategoriju proširili i s novim pjenušavim napicima bez kafe za one najmlađe“, navela je u uvodu Ivana Tavra.
Zoran Trkulja, Franckov profesionalni barist i voditelj razvoja HoReCA usluga predstavio je najbolji način pripreme Franck Café instant cappuccina ističući kako je ove napitke potrebno pripremati s toplim mlijekom, a osvrnuo se i na elemente važne za vrhunsku, profesionalnu pripremu cappuccina na bazi espressa. Ujedno je prezentirao i način pripreme hladnih varijanti Franck Café cappuccina kao idealno osvježenje kod kuće ili u omiljenom kafiću u nadolazećim ljetnim mjesecima.
„Kod pripreme Franck Café cappuccina, napitak je važno pripremati isključivo s toplim mlijekom, a ne s vodom. Hladne varijante ovih napitaka posebno će biti zanimljive svima koji vole inovacije i nove okuse, a o njihovoj pripremi posebno educiramo ugostiteljsko osoblje naših HoReCa partnera i to u sklopu Franck Akademije, našega programa za usavršavanje barističkih vještina. Na taj način želimo dodatno podići ljestvicu izvrsnosti i svim ljubiteljima kafe dodatno približiti sve bogatstvo aroma i okusa koje pruža savršeno pripremljena šoljica kafe“, istaknuo je Zoran Trkulja.