Spoj mode i zabave: Deichmann Magic Night na Jahorini

by | 29 Novembra, 2016

Jedanaesti Deichmann Magic Night u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina uspješno je završen! Predstavnici medija su imali priliku da uživaju tokom cijelog vikenda u prirodnim ljepotama planine Jahorina, SPA uslugama hotela Vučko, u izuzetnoj ponudi hrane i pića, kao i večernjim zabavama.

Deichmann Magic Night

Deichmann Magic Night

I ovom prilikom na manifestaciji Deichamann Magic Night smo imali prilike da vidimo modne prijedloge outfita za najluđu noć. Program su vodile: model Ivana Stanković i voditeljica Milica Bursać iz Beograda.

Kompanija Deichmann je prikazala kolekciju obuće za sezonu jesen/zima 2016/17. i to veliki izbor modela cipela i čizama, sa naglaskom da je trend gležnjarica i u nastupajućoj sezoni veoma aktuelan.

Kolekciju odlikuje ležernost i jasnoća linija, ali i kombinacija materijala i interesantnih dezena koji unose prefinjenost. Reviju je otvorila poznata srbijanska kreatorica Suzana Perić, koja se po prvi put oprobala u ulozi manekenke, a najviše pažnje privukla je poznata bh. voditeljica Dejana Rosuljaš.

U ulogama manekenki - voditeljica Dejana Rosuljaš i kreatorica Suzana Perić

U ulogama manekenki – voditeljica Dejana Rosuljaš i kreatorica Suzana Perić

Modna kuća Balextra je prikazala svedenu liniju elegantnih crnih haljina koje su izradjene od najfinijih materijala, dok je modna kuća Allegra prikazala kolekciju haljina u atraktivnim i šarenim dezenima, pogodnim kako za poslovne, tako i za svečane prilike.

Premijerno je prikazana autorska revija stiliste Nemanje Pantelića pod nazivom Gea Cut.
Njegovi modeli su inspirisani geometrijom, muškim krojevima odeće, kao i igrom različitih formi i materijala.

Po završetku modnih revija uslijedila je Deichmann Magic Night žurka gdje su se učesnici, novinari i zvanice zabavljali do kasno u noć. Još jedno nezaboravno magično putovanje ostaje kao trajna uspomena sa Jahorine.

Gležnjarice se nose i ove sezone!

Gležnjarice se nose i ove sezone!

... kao i duboke čizme!

… kao i duboke čizme!

te one koje sežu iznad gležnja...

te one koje sežu iznad gležnja…

Foto: PR

Foto: PR

TEKST I FOTO: PR