Treća sezona serije “Elif” na OBN TV

by | 8 Novembra, 2016

Treća sezona serije “Elif” na OBN televiziji počinje u srijedu (9. novembra) u 20 sati i biće prikazivana od ponedjeljka do četvrtka! 

Treća sezona serije "Elif" od 9. novembra na OBN TV

Treća sezona serije “Elif” od 9. novembra na OBN TV

 

“Elif” je jedna od najgledanijih serija u BiH, a treća sezona kod nas stiže samo mjesec dana nakon premijere u Turskoj gdje već obara rekorde gledanosti.

Foto: OBN PR

Foto: OBN PR

Novi nastavci počinju događajem koji će odjeknuti poput bome. Svi će biti u šoku. Uveliko traju pripreme za Melekino i Kenanovo vjenčanje. Arzu bježi iz bolnice i nalazi utočište kod Erkuta. Međutim, kod njega je očekuje šokantna novost. Ogromna ljubomora podstiče je na drastične korake. Da li će Melek i Kenan uprkos Arzu uspjeti da se vjenčaju?

Foto: OBN PR

Foto: OBN PR

Serija će i u novoj sezoni pratiti život Elif na imanju. Ona ima i dalje dobar uticaj na ljude i zbog njene osjećajnosti i šarma, svi ljudi na imanju je jako vole. Ipak, simpatična, plavoka djevojčica će i dalje nailaziti na prepreke, mržnu…

U glavnoj ulozi će se i u trećoj sezoni naći: Emre Kıvılcım, Selin Sezgin kao i Isabella Damla Güvenilir.

Na odmoru u SAD-u

Foto: OBN PR

Foto: OBN PR

Isabella Damla Güvenilir, koja glumi simpatičnu djevojčicu Elif odmor je sa roditeljima provela u SAD-u i Kanadi gdje je uživala. Ali, popularnost koju djevojčica ima van granica Turske šokirala je njene roditelje te im stvorila neprilike zbog sigurnosnih izazova.

Prema informacijama koje dolaze iz turske štampe djevojčica je dobila ponudu za angažman od studia Universal. Vrlo vjerovatno da će popularna Elif početi da živi holivudski san.

TEKST I FOTO: OBN PR