Ženska majica – savršena za svakodnevnu upotrebu
Najvažniji komad odjeće koji svaka žena treba imati u svome ormaru za svakodnevno nošenje je majica. Pronađite najbolje majice za sebe koje odličn...
Nakon pet godina provedenih u kvarnerskom restoranu Draga di Lovrana, u kojem je osigurao Michelinovu zvjezdicu, postao je glavni kuhar u restoranu Nebo novog hotela Hilton Rijeka Costabella Beach Resort&Spa. Zvjezdanu karijeru Deni je počeo kao najmlađi hrvatski chef s gurmanskim Oscarom, a „Nebo by Deni Srdoč“ je također digao u zvijezde. Poznati kuhar će u Sarajevu kuhati i prenositi svoje znanje i savjete o gastronomskoj kuhinji, a cijenjena publika će zasigurno dobiti odlično iskustvo i znanje.
Deni će nastupiti na Masterclass-u koji organizuje specijalizirani časopis za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HuBIH, a 2.3. će Sarajevo biti centar gastronomije, na kojem će pored Denija nastupiti brojni poznati kuhari, barmeni, baristi, slastičari, somelijeri poput: Ivan Pažanin, Nenad Svjetlanović poznatiji kao Neno Cooks, Eldar Kabiri, Andrej Malić, Nebojša Lazarević, Denis Memić, Ljubica Radan, Igor Nuždić, Damir Rožajac.
Ovaj događaj zasigurno će doprinijeti jačanju gastronomske scene u BiH, te će na jednom mjestu okupiti vrhunske stručnjake kako bi svoje znanje i umijeće prenijeli na ciljanu publiku, ugostitelje i hotelijere.
PROMO