Od najpoželjnije žene svijeta ostala kost i koža

by | 30 Juna, 2011
Iako je nekada bila jedna od najpoželjnijih žena svijeta te seks-simbol za kojim su uzdisali muškarci i žene širom svijeta, Claudia Schiffer je iz dana u dan sve neprepoznatljivija.
Bivši supermodel Claudia Schiffer u 41. godini izgleda mršavije nego ikad. Iako je nemamo prilike vidjeti često na društvenim događanjima, znatiželjni paparazzi većinom je ‘uhvate’ na putu do škole koju pohađa njena kći. Tako je bilo i ovoga puta. 
 
Odjevena u traper-suknju do koljena i laganu prozirnu košuljicu, Claudia je bila posve neprepoznatljiva. Očito je da iz dana u dan postaje sve tanja i mršavija. 
 
U prilog joj nije išlo ni ispijeno i blijedo lice, koje je samo dodatno naglasilo nagli gubitak kilograma i lošu tjelesnu formu u kojoj se nalazi. 
 
Claudia je nakon trećeg poroda u maju prošle godine znatno izgubila na kilaži, a svakim danom izgleda sve gore i gore. Pogotovo kad se prisjetimo da su je proslavile upravo istaknute obline, od kojih danas nema ni traga te za kojima, vjerujemo, mnogi još uvijek žale.