
Kombinacija haljine i patika osvaja ljeto 2025. godine
Francuskinje su poznate po svom jednostavnom, ali nenametljivom stilu koji uspješno spaja eleganciju s daškom neočekivane moderno...
Tokijski restoran ‘Beige Alain Ducasse’ nastao je kao saradnja poznatog chefa i modne kuće Chanel, a svoju 10. godišnjicu će proslaviti uz pomoć Karla Lagerfelda.
Prvi i jedini u svijetu Chanel restoran, tokijski ‘Beige Alain Ducasse’, slavi svojih 10 godina postojanja. Tim je povodom kreativni direktor modne imperije Karl Lagerfeld za restoran osmislio tradicionalni francuski desert Bûche de Noël sa zaokretom – u obliku ruža za usne Chanel.
Rođendanska torta Karla Lagerfelda od karamele i tamne čokolade prodavaće se u ograničenoj količini od 100 komada, a u kompletu svi ljubitelji slatkog dobiće skicu prema kojoj je torta rađena, a sve po cijeni od 100 eura.
Izvor: buro247.hr