
Riža ili kvinoja? Nutricionista objašnjava šta je zdravije
Uz pomoć nutricioniste, danas vam pomažemo da razriješite dilemu "šta je zdravije - kvinoja ili riža". Otkrijte po čemu se razlikuju. Kvinoja i ri...
Ovaj zdrav napitak je odličan za poboljšanje imuniteta i detoksikaciju organizma…
Foto: Guliver/Thinkstock
Predstavljamo vam pravi proljetni eliksir – zeleni čaj sa dodatkom jabukovog sirćeta.
Sastojci:
1 kašika jabukovog sirćeta
230 ml zelenog čaja
1 kašičica soka od limuna
1 kašičica meda
srednji komad đumbira
malo cimeta u prahu (ili svježeg narendanog)
Priprema:
Skuhajte zeleni čaj kao i uvuhek do sada. U zeleni čaj dodajte jednu kašiku jabukovog sirćeta, sok od limuna, jednu kašičicu meda, prstohvat cimeta i parče đumbira. Neka đumbir duže stoji da ukus čaja bude intenzivniji. Pruhe nego što popijete zeleni čaj, uklonite đumbir iz šolje.
Pijte zeleni čaj sa jabukovim sirćetom svakodnevno, kako biste poboljšali imunitet, očistili organizam i uživali zdravi u proljetnoj sezoni.
IZVOR: ŽENSKI MAGAZIN